Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Mayfair

Kopenhagen, Denemarken

 

hotel-mayfair
Favoriet 
 

v.a. 304

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Mayfair in Kopenhagen

Een hip en trendy hotel in de wijk Vesterbro, het creatieve middelpunt van Kopenhagen. Een wijk vol leuke winkels en gezellige restaurants. Het hotel is zorgvuldig ingericht om ervoor te zorgen dat je een ontspannen stedentrip Kopenhagen tegemoet gaat. Er zijn verschillende plekken binnen het hotel om even tot rust te komen. In de zomer kan je genieten van het zonnetje op het terras. Het Mayfair Hotel zet zich volop in om een duurzame omgeving te creëren en dit is zelfs beloond met een Green Key certificaat. Zo is het uitgebreide ontbijt bijvoorbeeld grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Het afval wordt netjes gescheiden en de elektriciteit wordt opgewekt door windmolens. Ook is het mogelijk om een fiets te huren, zodat je op een duurzame en sportieve manier de stad kunt ontdekken. Binnen een kwartiertje ben je al bij het bekende monument van de kleine zeemeermin. Zeker een aanrader dus!

Een hip en trendy hotel in de wijk Vesterbro, het creatieve middelpunt van Kopenhagen. Een wijk vol leuke winkels en gezellige restaurants. Het hotel is zorgvuldig ingericht om ervoor te zorgen dat je een ontspannen stedentrip Kopenhagen tegemoet gaat. Er zijn verschillende plekken binnen het hotel om even tot rust te komen. In de zomer kan je genieten van het zonnetje op het terras.

Het Mayfair Hotel zet zich volop in om een duurzame omgeving te creëren en dit is zelfs beloond met een Green Key certificaat. Zo is het uitgebreide ontbijt bijvoorbeeld grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Het afval wordt netjes gescheiden en de elektriciteit wordt opgewekt door windmolens. Ook is het mogelijk om een fiets te huren, zodat je op een duurzame en sportieve manier de stad kunt ontdekken. Binnen een kwartiertje ben je al bij het bekende monument van de kleine zeemeermin. Zeker een aanrader dus!

- Gelegen in de wijk Vesterbro omringd door restaurants.
- Op slechts 7 minuten loopafstand van de Tivoli Gardens.
- Het Rådhuspladsen en de Copenhagen City Hall liggen op ca. 10 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Copenhagen Central Station ligt op ca. 5 minuten loopafstand.
- Op de hoek van de straat is de bushalte Trommesalen.
- Metrostation København H ligt ca. 4 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Kopenhagen ligt op ca. 20 minuten afstand van hotel Mayfair. Reis met een directe treinverbinding naar het centraal station en loop daarna nog ca. 5 minuten naar het hotel.

Met de auto:
- Parkeren kan nabij het hotel voor ca. DKK320 (ca. € 43) per dag. Koop vooraf een dagkaart bij de receptie.

- Minimum leeftijd om een kamer te boeken is 18 jaar.

De moderne kamers van hotel Mayfair beschikken over onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV met chromecast
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De Modest, New Modest en standaard kamers zijn de kleinste kamers in het hotel en beschikken over een twijfelaar bed (140-160 cm breed). De Signature, superior en deluxe kamers lopen op in grootte.

Top vakantiehuizen in Denemarken

Vakantiepark Skaerbaek Feriepark

Mooi en goed verzorgd vakantiepark. Skaerbaek Feriecenter is een van de populairste vakantieparken in Denemarken en geliefd bij zowel de Denen zelf als de toeristen. Het park is ruim van opzet met verrassend goed ingerichte losstaande bungalows, een ..

Skaerbaek