Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Idestrup

Idestrup, Denemarken

 

idestrupidestrupidestrupidestrupidestrupidestrupidestrup
Favoriet 
 

v.a. 549

  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Idestrup in Idestrup

Dit mooie vakantiehuis beschikt over een goede inrichting. Vanuit de woonkamer komt u op het grote terras. Het huis is rustig gelegen en in de buurt van het kindvriendelijke zandstrand.

Top vakantiehuizen in Denemarken

8 pers.
Vakantiehuis Allinge

Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

Allinge

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

4 pers.
Vakantiehuis Gedsted

Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

Gedsted

8 pers.
Vakantiehuis Aabenraa

Fraai en modern vakantiehuis uit hout. Het ligt in een nieuwe verkaveling van een vakantiehuisgebied in een zeer heuvelachtig, mooi landschap. Het interieur is door en door modern. De lichte wanden, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met do..

Aabenraa