Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Hirtshals

Denemarken

 

  Landal Strandappartementen Fyrklit

  3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantie vieren op een vakantiepark in Denemarken, midden in de duinen en met uitzicht op zee? Landal Strandappartementen Fyrklit ligt in de Deense plaats Hirtshals, in het uiterste noorden ..

  Hirtshals

   Landal Strandappartementen Fyrklit

   7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantie vieren op een vakantiepark in Denemarken, midden in de duinen en met uitzicht op zee? Landal Strandappartementen Fyrklit ligt in de Deense plaats Hirtshals, in het uiterste noorden ..

   Hirtshals

    Landal Strandappartementen Fyrklit

    10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantie vieren op een vakantiepark in Denemarken, midden in de duinen en met uitzicht op zee? Landal Strandappartementen Fyrklit ligt in de Deense plaats Hirtshals, in het uiterste noorden..

    Hirtshals

     Landal Strandappartementen Fyrklit

     4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantie vieren op een vakantiepark in Denemarken, midden in de duinen en met uitzicht op zee? Landal Strandappartementen Fyrklit ligt in de Deense plaats Hirtshals, in het uiterste noorden ..

     Hirtshals

     Chalets en Bungalows in Denemarken     Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

     Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
     Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!