Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hadsund, Denemarken

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  in


  Top vakantiehuizen in Denemarken

  16 pers.
  Vakantiehuis Nordborg

  Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

  Nordborg

  6 pers.
  Vakantiehuis Blåvandslyst

  Maritieme sfeer in badplaats Blåvand Pal in het centrum van de bruisende badplaats Blåvand liggen deze aantrekkelijke vakantiehuizen van hoge standaard. Door een architect ontworpen, liggen ze in groepjes rijtjeshuizen met twee verdiepingen, omgeve..

  Blåvand

  6 pers.
  Vakantiehuis Marina Minde

  Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

  Egernsund

  6 pers.
  Vakantiehuis Nordborg

  Wat roept meer vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdruk..

  Nordborg