Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Gjern

Denemarken

 

  Landal Søhøjlandet

  4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenMidden in het Deense plaatsje Gjern, omringd door bossen, heuvels en meertjes, ligt Landal Søhøjlandet. Kom compleet tot rust tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige heuvelacht..

  Gjern

   Landal Søhøjlandet

   7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenMidden in het Deense plaatsje Gjern, omringd door bossen, heuvels en meertjes, ligt Landal Søhøjlandet. Kom compleet tot rust tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige heuvelacht..

   Gjern

    Landal Søhøjlandet

    10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenMidden in het Deense plaatsje Gjern, omringd door bossen, heuvels en meertjes, ligt Landal Søhøjlandet. Kom compleet tot rust tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige heuvelach..

    Gjern

     Landal Søhøjlandet

     3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFIgratis parkerenMidden in het Deense plaatsje Gjern, omringd door bossen, heuvels en meertjes, ligt Landal Søhøjlandet. Kom compleet tot rust tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige heuvelacht..

     Gjern

     Chalets en Bungalows in Denemarken     Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

     Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
     Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!

     WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!