Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Geiranger

Denemarken

 

  8 dg cruise Noorse fjorden en Kopenhagen

  8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Noorse fjorden en Kopenhagen in More og Romsdal..

  Geiranger

   8 dg cruise Noorse fjorden en Kopenhagen

   8-daagse Vakantie naar More og Romsdal bij 8 dg cruise Noorse fjorden en KopenhagenStap aan boord van de Costa Diadema en ontdek de ongerepte natuur van Noorwegen. Vanaf Kiel varen we via de verrassende hoofdstad Kopenhagen naar de indrukwekkende Noo..

   Geiranger

   Chalets en Bungalows in Denemarken   Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

   Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
   Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!