Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Gdansk

Denemarken

 

  13 dg cruise Over de Oostzee

  13-daagse Vakantie naar 13 dg cruise Over de Oostzee in Gotland..

  Gdansk

   13 dg cruise Over de Oostzee

   13-daagse Vakantie naar Gotland bij 13 dg cruise Over de OostzeeJe geniet van een lekker drankje van de Sunset Bar terwijl de Celebrity Silhouette vertrekt vanuit Gdynia. Dat was een leuke dag in Gdansk, je hebt onder andere geslenterd over de konink..

   Gdansk

   Chalets en Bungalows in Denemarken   Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

   Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
   Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!

   WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!