Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Ebeltoft

Denemarken

 

  Landal Ebeltoft

  3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantiepark Landal Ebeltoft ligt op het schiereiland Djursland, in de Deense regio Jutland. Dit unieke park is geheel op het water van de Noordzee gesitueerd. De luxe, moderne bungalows zij..

  Ebeltoft

   Landal Ebeltoft

   10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantiepark Landal Ebeltoft ligt op het schiereiland Djursland, in de Deense regio Jutland. Dit unieke park is geheel op het water van de Noordzee gesitueerd. De luxe, moderne bungalows zi..

   Ebeltoft

    Landal Ebeltoft

    7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantiepark Landal Ebeltoft ligt op het schiereiland Djursland, in de Deense regio Jutland. Dit unieke park is geheel op het water van de Noordzee gesitueerd. De luxe, moderne bungalows zij..

    Ebeltoft

     Landal Ebeltoft

     4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenVakantiepark Landal Ebeltoft ligt op het schiereiland Djursland, in de Deense regio Jutland. Dit unieke park is geheel op het water van de Noordzee gesitueerd. De luxe, moderne bungalows zij..

     Ebeltoft

     Chalets en Bungalows in Denemarken     Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

     Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
     Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!