Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Denemarken en Zweden

Denemarken

 

  Denemarken en Zweden

  Een leuke rondreis langs veel verschillende eilanden van Denemarken, met een klein uitstapje naar de stad Malmö in Zweden. Tijdens deze unieke rondreis door Denemarken en Zweden heb je de kans om twee Scandinavische bestemmingen te combineren in é..

  Denemarken en Zweden

   Kopenhagen, Stockholm & Göteborg

   Tijdens deze treinrondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'Parels van het Noorden' gaat per comfortabele en duurzame trein. Terwijl u ontspannen van het uitzicht geniet, trekt het e..

   Denemarken en Zweden

   Chalets en Bungalows in Denemarken   Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

   Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
   Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!