Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Billund

Denemarken

 

Vakantiepark Lalandia Billund

Lalandia Billund is onlosmakelijk verbonden met Legoland Billund. De comfortabele, luxe woningen liggen op loopafstand van een van de meest bezochte pretparken van Europa. Het overdekte speelparadijs Monky Tonky Land en het waterpark Aquadome™ met ..

Billund

LEGOLAND® Castle

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND® CastleHet LEGOLAND® Castle Hotel opende haar deuren in 2019 en is hiermee het nieuwste themahotel in Billund. Het complex bestaat uit 2 gebouwen en is gedecoreerd met honderden LEGO bouwwerken. De li..

Billund

Lalandia® Billund

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Lalandia® BillundVakantiepark Lalandia® Billund is het perfecte adres voor een heerlijke vakantie luxe bungalows, slechts enkele minuten van het LEGOLAND® park, 40.000m² indoor faciliteiten, waaronder het gr..

Billund

LEGOLAND®

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND®Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een echte LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO k..

Billund

Hotel The Lodge Billund

Na een dag vol LEGOLAND plezier is het heerlijk thuiskomen in het 4 sterren The Lodge Hotel waar rust en ruimte centraal staat. Even relaxen zonder prikkels, maar in een Scandinavische minimalistische inrichting met veel natuurlijke materialen en aar..

Billund

Hotel Svanen Billund

Het heerlijke 4-sterren hotel Svanen is onderdeel van de Small Danish Hotels. Deze keten is een begrip in Denemarken. Hotel Svanen is helemaal ingericht om gezinnen met kinderen de leukste tijd in Billund te geven. Bij het inchecken kunnen de kindere..

Billund

Legoland

Verblijven in een aangename accommodatie in Billund? Hotel Legoland is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Legoland, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke v..

Billund

Svanen

Verblijven in een aangename accommodatie in Billund? Hotel Svanen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Svanen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakan..

Billund

Lalandia Billund

Bezorg je kinderen een onvergetelijke vakantie en reis af naar het Deense Billund. Daar vind je namelijk het geweldige Vakantiepark Lalandia Billund, met comfortabele bungalows die modern en volledig zijn ingericht. Dit 4-sterrenvakantiepark in Denem..

Billund

LEGOLAND® Holiday Village

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND® Holiday VillageIn LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Het comfort en de grootte van het vertrek verschilt per type. In 2..

Billund

Legoland Castle

Verblijven in een aangename accommodatie in Billund? Hotel Legoland Castle is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Legoland Castle, voor meer informatie! Ben jij to..

Billund

Legoland Holiday Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Billund? Vakantiepark Legoland Holiday Village is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Vakantiepark Legoland Holiday Vi..

Billund

Chalets en Bungalows in DenemarkenDenemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!