Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Amsterdam

Denemarken

 

  13 dg cruise Ontdek Scandinavië

  13-daagse Vakantie naar 13 dg cruise Ontdek Scandinavië in Gotland..

  Amsterdam

   15 dg cruise Noord Europa Rotterdam

   15-daagse Vakantie naar 15 dg cruise Noord Europa Rotterdam in Jutland..

   Amsterdam

    15 dg cruise Noord Europa Rotterdam

    15-daagse Vakantie naar Jutland bij 15 dg cruise Noord Europa RotterdamHeerlijk vertrekken vanuit Rotterdam. Je bent bijna bij de cruise terminal, alleen nog inchecken en dan kan je aan boord van de nieuwe Rotterdam. Vanavond vertrek je richting je e..

    Amsterdam

     14 dg cruise Noord Europa Celebrity Eclipse

     14-daagse Vakantie naar Gotland bij 14 dg cruise Noord Europa Celebrity EclipseWelkom aan boord van de Celebrity Eclipse. Stap dicht bij huis aan boord van het 4 sterren schip en vaar mee langs het beste van Scandinavië. Van de prachtige natuur rond..

     Amsterdam

      13 dg cruise Ontdek Scandinavië

      13-daagse Vakantie naar Gotland bij 13 dg cruise Ontdek ScandinaviëWelkom aan boord van de Celebrity Silhouette, waar een reis vol historie en cultuur op je wacht. Deze 13 daagse cruise neemt je mee naar enkele van de meest charmante en historische ..

      Amsterdam

       14 dg cruise Noord Europa Celebrity Eclipse

       14-daagse Vakantie naar 14 dg cruise Noord Europa Celebrity Eclipse in Gotland..

       Amsterdam

       Chalets en Bungalows in Denemarken       Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

       Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
       Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!