Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lora Pearl Luxury Villa

Protaras, Cyprus

 

lora-pearl-luxury-villa
Favoriet 
 

v.a. 2.000

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lora Pearl Luxury Villa in Protaras



Lora Pearl Luxury Villa is mijn nieuwe favoriet op het eiland Cyprus. Vanaf mijn relaxte hangstoel op het buitenterras geniet ik van een ijskoud drankje en neem ik alles nog even in mij op. De trendy rotan lampen gaan zachtjes op en neer door de wind en ook de ligstoelen bij mijn eigen zwembad zien er aanlokkelijk uit. En dan is er ook nog een luxe buitenkeuken en buitenbar. Wat een plaatje en wat een geluk dat ik hier mag verblijven de komende dagen.

Deze villa heeft een strak design en een smaakvolle, trendy inrichting met veel hout en wit- en grijstinten. Er is een moderne open keuken, een gezellige zithoek en is er plaats voor zes personen. Ideaal als je met vrienden of met familie op vakantie wilt. Zowel het bruisende centrum als het strand van Ayia Napa liggen op korte rijafstand van de villa. Maar ook op slechts 10 minuutjes lopen vind je een leuk strand en verschillende gezellige restaurantjes.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);roomservice;parkeergarage;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:kluisje (op de kamer);roomservice;parkeergarage;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;schoonmaak kamer 2 keer per week,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 2.000,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

Paphos