Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chris Le Mare Gold Luxury Villa

Protaras, Cyprus

 

chris-le-mare-gold-luxury-villa
Favoriet 
 

v.a. 2.182

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chris Le Mare Gold Luxury Villa in Protaras



De ochtend begin ik graag met een frisse duik en hoe heerlijk is het dat ik bij mijn verblijf Chris Le Mare Gold Luxury Villa zo in mijn privézwembad kan plonzen. Gelukkig hoef ik hier niet in mijn eentje te genieten; er is plek voor maar liefst zes personen. Zo eindigen we hier de dag gezellig op het dakterras waar we kunnen borrelen en bijkletsen tot in de late uurtjes. Mocht ik er zin in hebben, dan kan ik nog bubbelen in de buiten jacuzzi.

De villa van maar liefst 137 m² biedt ruimte voor twee tot zes personen en laat je compleet thuis voelen. In de keuken maak je de lekkerste ontbijtjes en voor het diner zet je gemakkelijk de barbecue aan. Je komt je dag hier dus zeker goed door. Mocht je meer van Cyprus willen zien, dan heb je het voordeel dat het levendige stadje Paralimni op korte rijafstand te vinden is en het strand op loopafstand ligt.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin,Regular:bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 2.182,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

Paphos