Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Venus Beach Hotel

Paphos, Cyprus

 

venus-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 508

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Venus Beach Hotel in Paphos

Bij het Venus Beach Hotel kunt u volledig tot rust komen. Het hotel beschikt over veel verschillende faciliteiten. Terwijl de kinderen genieten van het zwembad en een dansje doen in de kidsclub, kunt u genieten van de Cypriotische zonnestralen en het prachtige uitzicht. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, gezellige bars en kleine winkeltjes. Het Venus Beach Hotel ligt direct aan het strand met ligstoelen en parasols. Ook het centrum is op korte afstand te vinden van het hotel. Ontdek de prettige sfeer van het Venus Beach Hotel en het is zeker de moeite waard om door Paphos te dwalen. Het Venus Beach Hotel heeft een ideale ligging voor een heerlijke zonvakantie, maar ook om het prachtige eiland Cyprus te ontdekken. Het ruime aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat u uitgerust terug komt van uw vakantie en dat u eigenlijk gelijk weer terug wilt.

Bij het Venus Beach Hotel kunt u volledig tot rust komen. Het hotel beschikt over veel verschillende faciliteiten. Terwijl de kinderen genieten van het zwembad en een dansje doen in de kidsclub, kunt u genieten van de Cypriotische zonnestralen en het prachtige uitzicht. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, gezellige bars en kleine winkeltjes. Het Venus Beach Hotel ligt direct aan het strand met ligstoelen en parasols. Ook het centrum is op korte afstand te vinden van het hotel. Ontdek de prettige sfeer van het Venus Beach Hotel en het is zeker de moeite waard om door Paphos te dwalen.

Het Venus Beach Hotel heeft een ideale ligging voor een heerlijke zonvakantie, maar ook om het prachtige eiland Cyprus te ontdekken. Het ruime aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat u uitgerust terug komt van uw vakantie en dat u eigenlijk gelijk weer terug wilt.

Venus Beach Hotel is aan het strand gelegen. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in het centrum van Paphos. Het Venus Beach Hotel heeft dus een ideale ligging. In de omgeving zijn diverse bars en restaurants te vinden.

- Direct aan het strand
- Supermarkt: ca. 50 meter
- Diverse bars en restaurants: ca. 50 meter
- Thombs of the Kings: ca. 100 meter
- Winkels: ca. 1 km
- Centrum van Paphos: ca. 2 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Paphos: ca. 14 km
- Luchthaven Larnaca: ca. 133 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Tijdens het diner geldt een dresscode: mannen graag in lange broek
- Enkele faciliteiten kunnen seizoensgebonden zijn
- U reserveert uw verblijf op basis van logies/ontbijt, half pension (ontbijt en diner) en all inclusive.
Alle maaltijden zijn in buffetvorm. All inclusive is op het volgende gebaseerd:
Ontbijt 07.00 - 10.00 uur
Snacks 10.00 - 12.00 uur
Lunch 12.30 - 14.30 uur
Snacks 16.00 - 17.00 uur
Diner 19.00 - 22.00 uur
Daarnaast zijn de snacks, geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en cocktails inclusief van 10.00 - 23.45 uur.

Alle kamers van het Aquamare Beach Hotel & Spa zijn voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje
- Mini koelkast
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

Paphos