Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Porfyrios Country House

Choirokoitia, Cyprus

 

porfyrios-country-house
Favoriet 
 

v.a. 740

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Porfyrios Country House in Choirokoitia



Ik zit met mijn goede vrienden Klea en Andreas aan het zwembad in de zon. Klea en Andreas zijn de eigenaren van het Porfyrios Country House, een voormalig dorpshuis uit 1840. Toen Klea en Andreas de oude ruïne zagen, twijfelden ze geen moment en kochten ze het oude pand. Ze maakten traditionele appartementen voor hun gasten.

Ik neem een frisse duik in het zwembad. Al dobberend vertelt Andreas over de geschiedenis van de streek. 'Cyprus is de geboorteplek van de Griekse godin Aphrodite.' Andreas vertelt en ik glimlach. Hij heeft het over de Godin van de liefde en schoonheid. Andreas en ik lijken op elkaar. Ik moet denken aan een van mijn favoriete zinnen die een oude Griekse man ooit tegen me zei: 'To walk the way, is to know the way it was.'

Klea loopt het terras op met een dienblad vol meze en wijn. Ik klim het zwembad uit en proost met mijn twee vrienden. 'Op het leven en het verleden.' Vol leven proosten we terwijl de zon langzaam rood kleurt.
  • Regular:kluisje (op de kamer: gratis);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje;kinderstoel;golfbaan (circa 75 kilometer);handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 1;0 en 1;5 meter)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 2 keer per week;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis,Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kluisje (op de kamer: gratis);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 1;0 en 1;5 meter)(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Sports:golfbaan (circa 75 kilometer)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-01-2026 740,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

Paphos