Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Adams Beach Hotel

Ayia Napa, Cyprus

 

adams-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 639

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Adams Beach Hotel in Ayia Napa

Het Adam Beach hotel is een 5-sterrenhotel dat ideaal is voor gezinnen met kinderen. Het hotel is direct gelegen aan het strand, waardoor u tijdens uw verblijf kunt genieten van het prachtige uitzicht en de azuurblauwe zee. Of kom heerlijk tot rust met een drankje aan het zwembad, terwijl uw kinderen vermaakt worden door de animatie en genieten van het zwembad met glijbanen. Door de ideale ligging bent u zo in het centrum van Ayia Napa en bij het Waterworld Waterpark. Tijdens uw vakantie bij het Adam Beach Hotel hoeft het u dus aan niets te ontbreken en kunt u optimaal genieten van het mooie Cyprus.

Het Adam Beach hotel is een 5-sterrenhotel dat ideaal is voor gezinnen met kinderen. Het hotel is direct gelegen aan het strand, waardoor u tijdens uw verblijf kunt genieten van het prachtige uitzicht en de azuurblauwe zee. Of kom heerlijk tot rust met een drankje aan het zwembad, terwijl uw kinderen vermaakt worden door de animatie en genieten van het zwembad met glijbanen. Door de ideale ligging bent u zo in het centrum van Ayia Napa en bij het Waterworld Waterpark.

Tijdens uw vakantie bij het Adam Beach Hotel hoeft het u dus aan niets te ontbreken en kunt u optimaal genieten van het mooie Cyprus.

Adam Beach Hotel ligt direct aan het zandstrand van Adams Beach, in de regio Famagusta, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel ligt zeer centraal gelegen. In de omgeving zijn diverse bars en restaurants te vinden.

- Direct aan het strand
- Supermarkt: ca. 100 meter
- Diverse bars en restaurants: ca. 150 meter
- Winkels: ca. 2 km
- Centrum van Ayia Napa: ca. 2 km
- Centrum van Protaras: ca. 10 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Larnaca: ca. 58 km
- Luchthaven Paphos: ca. 170 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- U reserveert uw verblijf op basis van logies/ontbijt, half pension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner)

Alle kamers van het Adam Beach Hotel zijn voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje
- Mini koelkast
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Koffie- en theefaciliteiten
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

Paphos