Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8-daagse rondreis Betoverend Cyprus

Argos, Cyprus

 

8-daagse-rondreis-betoverend-cyprus8-daagse-rondreis-betoverend-cyprus8-daagse-rondreis-betoverend-cyprus8-daagse-rondreis-betoverend-cyprus8-daagse-rondreis-betoverend-cyprus
Favoriet 
     

    v.a. 990

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8-daagse rondreis Betoverend Cyprus in Argos

    8-daagse rondreis Betoverend Cyprus

    Cyprus, het eiland van contrasten en geschiedenis, belichaamt de perfecte mix van mediterrane schoonheid en rijke culturele erfenis. Gelegen in het oostelijke Middellandse Zeegebied, biedt dit eiland een schat aan adembenemende landschappen, historische bezienswaardigheden, en een warme gastvrijheid. Of je nu verlangt naar zonovergoten stranden, eeuwenoude ruïnes wilt verkennen, of wilt genieten van de levendige sfeer van steden als Nicosia en Limassol, Cyprus heeft voor ieder wat wils. Ontdek de betoverende wereld van Cyprus, waar de geschiedenis tot leven komt en de natuurlijke pracht je zal verrassen.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 24-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 990,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Cyprus

    Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

    Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa heeft een luxe en een tropische uitstraling en maakt deel uit van het Cypria Resort. De kamers zijn voorzien van een hedendaags interieur en bieden uitzicht op het zwembad, de omgeving of de zee. Het hote..

    Paphos