Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Fleur de Marie

Jan Thiel, Curaçao

 

villa-fleur-de-marievilla-fleur-de-marievilla-fleur-de-marievilla-fleur-de-marievilla-fleur-de-marievilla-fleur-de-marievilla-fleur-de-marie
Favoriet 
 

v.a. 1.541

  • Beoordeeld met een 8,5
  • 3 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Fleur de Marie in Jan Thiel

Villa Fleur de Marie is een heerlijke, gezellige vakantievilla op het Damascoresort in het gebied Jan Thiel. Geniet van de rust en het prachtige uitzicht op het natuurgebied en de zoutpannen. Neem een frisse duik in het privézwembad. U kunt lekker relaxen onder de knusse 'palapa', de bekende parasol met palmbladeren. Het populaire Jan Thiel Beach, met haar restaurants, winkels en supermarkt is vlakbij. De villa is een echte tropenwoning en geheel gelijkvloers. De houten louvre deuren kunt u helemaal openen zodat de keuken en woonkamer bij het terras worden betrokken. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao. Het stadsdistrict omvat meerdere wijken waarvan van oudsher Punda en Otrabanda de belangrijkste stadsdelen zijn. Wie een website, tijdschriftartikel of boek over Curaçao ziet, zal zonder enige uitzondering een foto van de Handelskade te zien krijgen. Deze oostelijke kade van de St. Annabaai staat vol met gevels die een duidelijk Oud-Hollands uiterlijk hebben. Omdat ze volgens goed gebruik in het Caribisch gebied vaak een vrij bonte kleur hebben is er een prachtig rijtje gevels ontstaan die individueel maar vooral samen zeer fotogeniek zijn. Achter de Handelskade begint het winkelgedeelte van de stad. Let op: Op dit moment vinden er bouwwerkzaamheden plaats op het terrein naast de vakantiewoning. Wij verwachten dat de werkzaamheden nog tot 1 september 2019 gaan duren en de mate van overlast is afhankelijk van de fase van de bouw.

Gezellige vakantievilla op het Damascoresort bij Jan Thiel op Curacao
  • Airconditioning
  • Internet (WiFi)
  • Vaatwasser
  • Magnetron
Beschikbaarheid Prijs
Van 11-07-2020 t/m 18-07-2020 1.541,- Boek
Van 17-07-2020 t/m 24-07-2020 1.541,- Boek
Van 18-07-2020 t/m 25-07-2020 1.541,- Boek
Van 24-07-2020 t/m 31-07-2020 1.541,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Curaçao

8 pers.
Modern Coral Estate

Villa Modern Coral Estate is een nieuwe, luxe villa gelegen op het beveiligde resort Coral Estate, aan de zuidwestkust van Curacao. De woning ligt op slechts drie minuten loopafstand van het prachtige privéstrand Coral Estate, maar ook de natuurpark..

Willemstad

6 pers.
Caribbean Sea Coral Estate 6 pers

Villa Caribbean Sea ligt op het prachtige en beveiligde Coral Esatet Resort aan de zuidwestkust van Curaçao en in een schitterend natuurgebied. Uw vakantievilla ligt te midden van een 1200 vierkante meter grote tuin met palmen, cactussen en bloeiend..

Rif St. Marie

4 pers.
Villa Flora

Deze heerlijke villa ligt op een resort en is omringd door een prachtige tropische tuin. In het midden van deze tuin ligt een mooi meer. Geniet van een droomvakantie met het ultieme Caribische gevoel in deze prachtige villa! De villa beschikt over ee..

Willemstad

6 pers.
Coral Cay Boca Gentil

Vakantieappartement Coral Cay ligt op het luxe resort Boca Gentil in de populaire wijk Jan Thiel. U heeft een magnifiek uitzicht op de Caribische zee. Deze prachtige woning bevindt zich op de begane grond en beschikt over een mooie, ruime veranda. Zi..

Jan Thiel