Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Jan Thiel Baai, Curaçao

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Curaçao

  4 pers.
  Villa Flora

  Deze heerlijke villa ligt op een resort en is omringd door een prachtige tropische tuin. In het midden van deze tuin ligt een mooi meer. Geniet van een droomvakantie met het ultieme Caribische gevoel in deze prachtige villa! De villa beschikt over ee..

  Willemstad

  6 pers.
  Caribbean Sea Coral Estate 6 pers

  Villa Caribbean Sea ligt op het prachtige en beveiligde Coral Esatet Resort aan de zuidwestkust van Curaçao en in een schitterend natuurgebied. Uw vakantievilla ligt te midden van een 1200 vierkante meter grote tuin met palmen, cactussen en bloeiend..

  Rif St. Marie

  8 pers.
  Modern Coral Estate

  Villa Modern Coral Estate is een nieuwe, luxe villa gelegen op het beveiligde resort Coral Estate, aan de zuidwestkust van Curacao. De woning ligt op slechts drie minuten loopafstand van het prachtige privéstrand Coral Estate, maar ook de natuurpark..

  Willemstad

  6 pers.
  Coral Cay Boca Gentil

  Vakantieappartement Coral Cay ligt op het luxe resort Boca Gentil in de populaire wijk Jan Thiel. U heeft een magnifiek uitzicht op de Caribische zee. Deze prachtige woning bevindt zich op de begane grond en beschikt over een mooie, ruime veranda. Zi..

  Jan Thiel