Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nieuwe vakantiehuizen in Brazilië

Pipa Lagoa

Een wandeling naar het lokale en kleinschalige Tibau do Sul of de shuttle naar het gezellige Pipa? Bij Pipa Lagoa kun je gemakkelijk beide kanten op. Maar hier blijf je ook gerust een paar avonden 'thuis'. Je wordt wakker in moderne kamers, relaxt ee..

Tibau do Sul

Duro Beach

Direct aan het strand én in het centrum van Cumbuco. Bij Duro Beach kijk je vanaf je balkon uit over zee en loop je zo naar het gezellige terras. Natuurlijk draait het ook hier om wind- en kitesurfen. 'Kite Duro Beach Centre' is het grootste kite ce..

Cumbuco

Oka da Mata

9-daagse Zonvakantie naar Oka da Mata in Natal..

Pipa

Vila Galé Cumbuco

12-daagse Zonvakantie naar Vila Galé Cumbuco in Fortaleza..

Cumbuco

Serhs Villas da Pipa

Alle gemakken van thuis, maar dan in tropische sferen. Verblijf je in Villas da Pipa, dan verblijf je in een compleet ingericht appartement. Maar laten we eerlijk zijn… In Brazilië wil je zoveel mogelijk buiten zijn, dus die fijne tuin is een extr..

Pipa

Pousada Coco Fresco

Bij pousada Coco Fresco kun je alle kanten op. Luieren in de hangmat op je eigen terras, lekker relaxen in het zwembad, aapjes spotten in de tuin of even het gezellige centrum in. Vanuit deze kleinschalige en gemoedelijke pousada wandel je zo naar he..

Pipa

Vakantiehuizen in Cumbuco

Carmel Cumbuco Resort

Vrijheid, relaxen en verfijning! Dat zijn de drie kenmerken die het Carmel Cumbuco Resort perfect omschrijven. Vanuit het zwembad loop je zo het strand op, hoe fijn is dat! Relaxen is mogelijk in de Carmel Spa, uitgebreide massages en een bezoek aan ..

Cumbuco

Vila Galé Cumbuco

Op een prachtige plek tussen de duinen van Costa Dos Ventos en de Atlantische Oceaan ligt Vila Galé Cumbuco. Perfect voor watersport liefhebbers! Tijd over? Scoor dan ook nog even wat punten op de tennisbaan of het volleybalveld. En wat is er fijner..

Cumbuco

Vila Galé Cumbuco

12-daagse Zonvakantie naar Vila Galé Cumbuco in Fortaleza..

Cumbuco

Vakantiehuizen in Pipa

Oka da Mata

Net buiten het centrum, in een stukje paradijs, vind je Pousada Oka da Mata. Eén van de beste in Pipa! Een luxe en harmonieus hotel met 18 kamers. Alle achttien stuk voor stuk mooi, ruim en natuurlijk met een eigen balkon of terras. Hier nestel je m..

Pipa

Ponta do Madeiro

Het eerste waar je over vertelt als je thuiskomt? Het uitzicht... Ponta do Madeiro is gelegen op een klif bij Praia do Madeiro en waar ook op het resort, je kijkt altijd uit op zee. Zelfs als je relaxt in het zwembad, pik je daar een graantje van mee..

Pipa

Oka da Mata

9-daagse Zonvakantie naar Oka da Mata in Natal..

Pipa

Vakantiehuizen in Praia do Forte

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!