Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ocean Breeze

Bonaire, Bonaire

 

ocean-breeze
Favoriet 
 

v.a. 819

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ocean Breeze in Bonaire

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Stap aan boord van de boot bij Ocean Breeze Bonaire en ontdek de adembenemende kustlijn van dit prachtige eiland. Maar dat is nog niet alles! Wist je dat Bonaire ook één van de beste duiklocaties ter wereld is? Dus trek die snorkel op en duik in de betoverende onderwaterwereld. Na een ochtend vol avontuur, kun je aanmeren bij de haven van Ocean Breeze voor een heerlijke lunch. Maar als je liever ergens anders wilt aanschuiven, ben je binnen no-time in Kralendijk. Hier heb je een overvloed aan keuze uit gezellige restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. En vergeet niet om net als de locals een ijsje te halen bij Gio's. Dat is pas echt verkoeling na een warme dag op het water! Terug in je appartement bij Ocean Breeze, kun je alvast wegdromen over het snorkelavontuur dat morgen op je wacht. Dus waar wacht je nog op? Pak die snorkel en laat je verrassen door al het moois wat Bonaire te bieden heeft!

Top vakantiehuizen in Bonaire

Resort Bonaire

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Resort Bonaire in Bonaire..

Belnem

8 pers.
Penthouse Abundante +

Luxe 6+2-persoons penthouse op de tweede verdieping met royale living, ligbad, inloopdouche en royaal balkonDe 'Abundante+' is een royaal en luxe uitgevoerd 8-persoons penthouse tussen de 86 en 96 m2 en bevindt zich op de 2e verdieping van het comple..

Kralendijk

6 pers.
Appartement Bunita

Luxe 4+2-persoons appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en een zeer ruim balkonDe 'Bunita' is een luxe uitgevoerd 4-persoons appartement tussen de 67 en 75 m2, gelegen op de 1e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers met beide een e..

Kralendijk

2 pers.
BnB Bonaire

Dit hotel in Kralendijk verwelkomt gasten met een prachtig zwembad en een nabijgelegen strand, waardoor ontspanning en recreatie gegarandeerd zijn. De ideale plek voor watersportliefhebbers en actieve vakantiegangers die willen genieten van fietsen, ..

Bonaire