Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Barvaux

België

 

  Residence Les Jardins du Golf

  Residence Les Jardins du Golf, Barvaux (Luxemburg) Route d' Oppagne 6940   Barvaux België Residence Les Jardins du Golf ligt in Barvaux en beschikt over 20 accommodaties. Residence Les Jardins du Golf wordt beoordeeld met een: 7.9 en heeft een v..

  Barvaux

   8 pers.
   Vakantiehuis ARD1038 Barvaux

   Dit moderne acht persoons chalet is gelegen aan de Ourthe, in het dorp Barvaux, dichtbij Durbuy, in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg. Durbuy is gelegen in een natuurlijke en rustige o..

   Barvaux

    6 pers.
    Vakantiehuis ARD1117 Barvaux

    Dit leuke zes persoons vakantieappartement op de eerste verdieping ligt op de Golf van Durbuy met openlucht zwembad in Durbuy, in de meest zuidelijke en grootste provincie van België, namelijk Belgisch-Luxemburg. Durbuy is gelegen in een natuurl..

    Barvaux

     8 pers.
     Vakantiehuis ARD1052 Barvaux

     Dit gerenoveerde herenhuis is gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg vlakbij Biron. Biron is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en o..

     Barvaux

      8 pers.
      Vakantiehuis ARD801 Barvaux

      Dit luxe en mooi gelegen achtpersoons vakantiehuis is gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg bij de plaats Barvaux. Barvaux is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en s..

      Barvaux

       6 pers.
       Vakantiehuis ARD802 Barvaux

       Karakteristiek houten chalet voor zes personen op zes kilometer van Durbuy! Prachtig wanneer u het echte buitenleven wilt ervaren. Geniet nabij het rustige Barvaux van rust, ruimte en een goed gezelschap. Ziet uzelf al zitten? Genieten op een heerlij..

       Barvaux

        9 pers.
        Vakantiehuis ARD1062 Barvaux

        Karakteristiek houten chalet voor negen personen! prachtig wanneer u het echte buitenleven wilt ervaren. Geniet nabij het rustige Barvaux van rust, ruimte en een goed gezelschap. Ziet uzelf al zitten? Genieten op een heerlijk terras, barbecueën ..

        Barvaux

        Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen        Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
        Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

        Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.