Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis #

Holmsjö, Zweden

 

vakantiehuisvakantiehuisvakantiehuisvakantiehuisvakantiehuisvakantiehuisvakantiehuis
Favoriet 
 

v.a. 477

  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis # in Holmsjö

Een fris, licht en luchtig vakantiehuis aan het meer Husgölsstacken, omgeven door prachtige natuur. Rond het huis zijn er leuke rustplaatsen. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op het meer.
direct aan het meer, bevindt zich het sauna- en ontspanningsgebouw, gebouwd in 2019, ontworpen door de Zweedse sterarchitect Thomas Sandell. De sauna wordt verwarmd met hout en vloerverwarming, douche en ontspanningsruimte met comfortabele fauteuils en een bank. De sauna en de ontspanningsruimte bieden een prachtig uitzicht op het meer en de steiger. Rond het saunagebouw bevindt zich een goed uitgerust terras. De sauna moet worden gehuurd omdat deze wordt gedeeld met de andere twee huizen. De boeking wordt ter plaatse gemaakt.
Kindvriendelijk bad in Husgölsstacken, waar u ook toegang hebt tot uw eigen boot. Er zijn ook vismogelijkheden in drie andere meren waar u een boot deelt met de andere huizen. Veel bezienswaardigheden in de omgeving bieden geweldige bestemmingen voor kinderen en volwassenen. De huizen zijn toegankelijk voor gehandicapten. Mogelijkheid tot jacht op everzwijnen na overleg met de eigenaar. Glasriket 35 km. Kano is beschikbaar, gedeeld met 2 andere huizen. Zweedse en Duitse tv-zenders.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Zweden

10 pers.
Vakantiehuis Grythyttan

Mooi en pas gerenoveerd vakantiehuis in het hartje van Bergslagen gelegen, op een mooie locatie. Hoge comfort en een prachtige inrichting. In de woonkamer bevindt zich een open haard en in de keuken een kolenhaard. Sauna en badkamer met bakstenen en ..

Grythyttan

6 pers.
Vakantiehuis Göteborg

Welkom bij deze fantastische woonboot midden in de haven van Göteborg. Hier kunt u genieten van de Göta, in de onmiddellijke nabijheid van de stad. U bevindt zich dicht bij restaurants, het Zweedse expositiecentrum, Liseberg, Universeum en vele and..

Göteborg

6 pers.
Vakantiehuis #

Een fris, licht en luchtig vakantiehuis aan het meer Husgölsstacken, omgeven door prachtige natuur. Rond het huis zijn er leuke rustplaatsen. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op het meer.direct aan het meer, bevi..

Holmsjö

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers ..

Vittaryd