Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Göteborg

Göteborg, Zweden

 

goteborggoteborggoteborggoteborggoteborggoteborggoteborg
Favoriet 
 

v.a. 1.039

  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Göteborg in Göteborg

Welkom bij deze fantastische woonboot midden in de haven van Göteborg. Hier kunt u genieten van de Göta, in de onmiddellijke nabijheid van de stad. U bevindt zich dicht bij restaurants, het Zweedse expositiecentrum, Liseberg, Universeum en vele andere dingen die Göteborg een bezienswaardige stad maken. Geniet van zondagen op het zonneterras, of maak gebruik van de privésauna op slechts 50 meter afstand, die tegen een vergoeding kan worden gehuurd. In Göteborg kunt u ook verschillende prachtige parken bezoeken, zoals de Slottsskogen, de botanische tuin of de tuinclub.

Top vakantiehuizen in Zweden

6 pers.
Vakantiehuis Göteborg

Welkom bij deze fantastische woonboot midden in de haven van Göteborg. Hier kunt u genieten van de Göta, in de onmiddellijke nabijheid van de stad. U bevindt zich dicht bij restaurants, het Zweedse expositiecentrum, Liseberg, Universeum en vele and..

Göteborg

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers ..

Vittaryd

10 pers.
Vakantiehuis Grythyttan

Mooi en pas gerenoveerd vakantiehuis in het hartje van Bergslagen gelegen, op een mooie locatie. Hoge comfort en een prachtige inrichting. In de woonkamer bevindt zich een open haard en in de keuken een kolenhaard. Sauna en badkamer met bakstenen en ..

Grythyttan

6 pers.
Vakantiehuis #

Een fris, licht en luchtig vakantiehuis aan het meer Husgölsstacken, omgeven door prachtige natuur. Rond het huis zijn er leuke rustplaatsen. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op het meer.direct aan het meer, bevi..

Holmsjö