Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Phuket Marriott Resort & Spa

Patong Beach, Thailand

 

phuket-marriott-resort-spaphuket-marriott-resort-spaphuket-marriott-resort-spaphuket-marriott-resort-spaphuket-marriott-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 1.071

  • Beoordeeld met een 9,2
    (28 reviews)
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Phuket Marriott Resort & Spa in Patong Beach

Wie het Phuket Marriott binnenstapt, kan er niet onderuit. Hier heerst een serene rust. Met een glimlach brengt de bellboy je naar een van de moderne kamers. Dit grootse 4-sterrenresort is een paradijs voor zonliefhebbers en snorkelaars. Vooral door de combinatie van het prachtige strand en dito baai voor de deur. Breng de kids naar de KidsClub voor een Thailand Fun Game en zak onderuit op een ligbedje aan het reusachtige zwembad. Op de iPad lees je dat het levendige Patong om de hoek ligt. Straks maar eens naartoe. En als je naar de poolbar zwemt voor zo'n tropisch kokosnootdrankje, vertellen de honeymooners naast je dat zij vanuit hun kamer zó het zwembad in zijn geplonsd. Paradijselijk, deze strandvakantie!
  • Welkom in het paradijs
  • Loungen op het prachtige strand
  • Logeren in moderne kamers
  • Riante zwembaden in overvloed
  • Zo in het levendige Patong
  • Schaterlachen in de kidsclub
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-12-2019 voor een 9-daagse vakantie 1.071,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Thailand

Lit Bangkok

Hier worden internationale standaarden gecombineerd met een uniek lokaal karakter. Een design kamer zoals hier heb je nog niet eerder gezien. Door de ideale locatie en de uitgebreide faciliteiten biedt dit hotel luxe en Thaise gastvrijheid. Gratis ve..

Bangkok

Green Park Resort

Gebouwd in Thaise stijl en op loopafstand van het strand van North Pattaya. Green Park Resort is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in dé uitgaanshoofdstad van Thailand. Duiken, zeilen, Thai Spicy Cuisine en nog veel meer attracties op steen..

Pattaya