Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Lindesnes

Lindesnes, Noorwegen

 

lindesneslindesneslindesneslindesneslindesneslindesneslindesnes
Favoriet 
 

v.a. 650

  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Lindesnes in Lindesnes

Welkom in dit grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zowel vissers als gezinnen met kleine kinderen. Het huis is goed en comfortabel ingericht met whirlpool en sauna. De bedden kunnen worden opgemaakt als tweepersoonsbed. Het grote en open terras heeft een prachtig uitzicht over de zee. De bootverhuur in Lussevika biedt boten van verschillende groottes aan. Er zijn veel excursiemogelijkheden in de buurt, b.v. de vuurtoren van Lindesnes, de oudste vuurtoren in Noorwegen (1656) en Kristiansand met een pretpark en een dierentuin.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Noorwegen

8 pers.
Vakantiehuis Farsund

Goed uitgerust huisje gelegen in de buurt van NO-309 (20 m). Geweldige locatie; Beschikt over een groot bubbelbad in de buitenlucht waar u uitkijktop het meer. De open haard biedt een gezellige sfeer, terwijl u geniet door de grote ramen die uitkijke..

Farsund

12 pers.
Vakantiehuis Lindesnes

Welkom in dit grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zowel vissers als gezinnen met kleine kinderen. Het huis is goed en comfortabel ingericht met whirlpool en sauna. De bedden kunnen worden opgemaakt als tweepersoonsbed. Het grote en open terras h..

Lindesnes

9 pers.
Vakantiehuis Lyngdal

..

Lyngdal