Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Lindesnes

Lindesnes, Noorwegen

 

lindesneslindesneslindesneslindesneslindesneslindesneslindesnes
Favoriet 
 

v.a. 649

  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Lindesnes in Lindesnes

Welkom in dit grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zowel vissers als gezinnen met kleine kinderen. Het huis is goed en comfortabel ingericht met een bubbelbad en een sauna. De bedden kunnen worden samengevoegd tot tweepersoonsbedden. Het grote en open terras heeft een prachtig uitzicht op de zee. De bootverhuur in Lussevika biedt boten van verschillende grootte. Bezoek Lindesnes Fyr, de oudste vuurtoren van Noorwegen (1656), die ook een café en een museum herbergt. Er zijn verschillende wandelroutes rond de toren. Er zijn veel excursies in de buurt, b.v. Kristiansand met het pretpark en de dierentuin.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Noorwegen

8 pers.
Vakantiehuis Farsund

Mooi en goed uitgerust vakantiehuis dicht bij de NO-309 (20 m). Geweldige locatie; De grote whirlpool in de buitenlucht biedt een prachtig uitzicht en de nabijgelegen steiger (40 m) biedt goede vismogelijkheden. In de herfst zorgt de open haard voor ..

Farsund

12 pers.
Vakantiehuis Lindesnes

Welkom in dit grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zowel vissers als gezinnen met kleine kinderen. Het huis is goed en comfortabel ingericht met een bubbelbad en een sauna. De bedden kunnen worden samengevoegd tot tweepersoonsbedden. Het grote en..

Lindesnes