Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Duynpark het Zwanenwater - Woodlodge

Callantsoog, Nederland

 

duynpark-het-zwanenwater-woodlodgeduynpark-het-zwanenwater-woodlodgeduynpark-het-zwanenwater-woodlodgeduynpark-het-zwanenwater-woodlodgeduynpark-het-zwanenwater-woodlodge
Favoriet 
 

v.a. 561

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Duynpark het Zwanenwater - Woodlodge in Callantsoog

Glamping aan zee - huur een luxe lodgetent aan het strand van Noord-Holland

Luxe kamperen vlakbij zee

Op loopafstand van het strand en het dorpje ligt een kleinschalig vakantiepark waar je luxe kunt kamperen in stoere en robuuste safaritenten. Een heerlijke plek om te onthaasten, uit te waaien aan zee en te struinen door de duinen. 

Duynpark biedt knusse lodgetenten in verschillende types. Ze zijn ingericht met een mix van oud en nieuw. Er is geen TV, wel een koelkast, een douche en toilet, een houtkachel, elektriciteit en Wi-Fi.
De Woodlodge is kant en klaar ingericht met potten, pannen en serviesgoed en 2 gaspitten, een bijzondere vakantiebeleving waarbij glamping centraal staat. Gewoon genieten van wat de dag gaat brengen, samen dingen doen, een spelletje spelen, slow cooking en samen afwassen.

Het vakantiepark grenst aan natuurgebied het Zwanenmeer, op slechts 10 minuten wandelen ben je bij de zee met strand, restaurant Zwoel en het dorpsplein. Een bijzondere plek om vakantie te vieren.

Woodlodge - ca. 65m² - 8 personen

Type Woodlodge is luxer dan Strandlodge. Er zijn 2 gaspitten, een koelkast, een badkamer met wastafel en toilet en een slaapkamer op de 1e verdieping. Er is ook elektriciteit. De Woodlodges zijn allemaal verschillend ingericht, de inrichting kan iets afwijken van de foto.
 
Binnen
Leefruimte met eettafel en houten bank met kussens.
Keukenblok met wasbak met koud stromend water, kookplaat (dubbele gaspit), koelkast serviesgoed.
Houtkachel. Hout aanwezig (je mag zelf hout hakken en kachel verwarmen - dit vergt enig geduld omdat je het vuur niet hoger of lager kunt zetten).

Badkamer met wastafel en toilet.
Extra badkamer met douche (privé) op het sanitaire gedeelte op het park.
Slaapkamer met een tweepersoonsbed en groot panoramaraam.
Houten bedstee met stapelbedstee.
U slaapt op dikke, comfortabele matrassen onder een dekbed.

1e Verdieping (bereikbaar met vaste trap).
Slaapruimte met 4 eenpersoonsbedden.

De Woodlodge heeft elektriciteit en Wi-Fi.

Buiten
Picknicktafel met banken
Houten relaxstoelen
Gasbarbecue

Algemene voorzieningen

  • Receptie
  • Sanitair met douches en toiletten
  • Warm watervoorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Oplaadpunt voor elektrische auto op de algemene parkeerplaats 

Bijzonderheden

  • Deze lodgetent is een niet-rokerswoning
  • Groepen jongeren niet toegestaan

Omgeving van Duynpark

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 112 km
  • In tien minuten wandelen bent u bij het strand, bij restaurant WOEST of het dorpsplein met leuke winkeltjes waaronder een grote supermarkt (7 dagen per week geopend).
  • Callantsoog heeft een lang en breed zandstrand, er zijn 6 strandpaviljoens.
  • In de omgeving zijn andere kustplaatjes zoals Julianadorp aan Zee, Groote Keeten, Schoorl, Petten, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.
  • Net buiten het centrum ligt natuurreservaat 'Het Zwanenwater'. Een 604 ha groot duingebied waar je kunt wandelen en genieten van de rust en natuur. Het is een belangrijke pleisterplaats voor trekvogels. Je vindt er verder vlinders, wilde orchideeën en de Zandhagedis. Vogelspotters kunnen hun hart ophalen, er leven meer dan 100 soorten vogels. Met een boswachter ontdek je plekken die niet toegankelijk zijn voor iedereen.
  • In het voorjaar staan de bloembollen in bloei (medio april tot eind mei), Callantsoog en omgeving is dan een en al kleurenpracht.
  • Vanuit Callantsoog kun je prachtige fietstochten maken naar o.a. Bergen aan Zee, Schoorl of Texel. Er zijn aangelegde fietspaden met af en toe een uitkijkpost.
  • Petten heeft sinds een aantal jaren een lang en breed zandstrand. Beklim de 25m hoge duin en geniet van het uitzicht.
  • Den Helder op 12km afstand met o.a. Fort Kijkduin. Ieder jaar worden hier de vlootdagen van de marine gehouden.
  • Vuurtoren Lange Jaap in Huisduinen (tegen Den Helder aan). Vanuit Callantsoog een leuke fietstocht door duinen met mooie vergezichten.
  • Vanuit Den Helder ben je in 20 minuten met de boot op Texel. Bezoek Ecomare, het Juttersmuseum of ga wandelen, fietsen, kitesurfen of parachute springen.

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn