Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Plutoni

Santa Margherita di Pula, Italië

 

villa-plutonivilla-plutonivilla-plutonivilla-plutonivilla-plutoni
Favoriet 
 

v.a. 8.400

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Plutoni in Santa Margherita di Pula

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand aan uw voeten, een prachtig zwembad en diverse restaurants. Door het geluid van het kristalheldere water van de middellandse zee, wat bijna tegen uw terras aan kabbelt, valt u ongetwijfeld elke avond in een verkwikkende slaap.

Ook voor kinderen is deze luxe accommodatie geschikt, volop ruimte op het 7 hectare grote complex met diverse speelmogelijkheden. Indien gewenst kunt u bovendien gebruik maken van de miniclub. De villa's liggen dusdanig verspreid tussen vegetatie, zoals laurier- en olijfbomen, dat uw privacy is gegarandeerd en u totaal geen last heeft van andere gasten. 
 
De genoemde prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Daarnaast maakt u gratis gebruik van het zwembad, de deckchairs en ligbedden op het privé strand, inclusief badhanddoeken.

Het resort heeft twee restaurants waar u kunt genieten van heerlijke gerechten uit de Italiaanse en Sardijnse keuken. Ook is er een strandbar waar het gebruik van de strandstoelen en handdoeken inbegrepen is. Het vriendelijke personeel, de zeer gemoedelijke sfeer en de ligging maken dit een perfecte locatie voor een fantastische, luxe familievakantie. Maar ook voor uw golfvakantie, wellnessvakantie of romantisch weekend weg staat deze plek garant voor een onvergetelijke ervaring. 

De villa ligt aan de buitenrand van het resort, is gebouwd in typisch Sardijnse stijl en comfortabel en luxe ingericht. De villa heeft geen keuken; zoals vermeld is het ontbijt inbegrepen en voor het diner kunt u terecht in de restaurants van het resort. Wel zo gemakkelijk en relaxed!

De beschikbaarheid gaat op aanvraag!

De Zuidwestelijke kust bij is een van de meest verrassende gebieden van Sardinië. We hebben het over Sulcis, de oudste aardkorst van Italië, die 600 miljoen jaar geleden tot stand kwam, het schitterende landschap gevormd door de kracht van de tijd en de natuur.

De lange witte stranden van Sardinië worden afgewisseld met kleine baaien en ruige rotsformaties. Hoge duinen en steile kliffen omlijsten de kristalheldere zee. Er zijn magische zee diepten om duikliefhebbers te verleiden op zoek te gaan naar archeologische schatten.

Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan de prachtige omgeving van het resort. Op een paar kilometer ligt het natuurreservaat 'Is Cannoneris'. Hier kunt u de Sardijnse herten, de steenarend en nog vele andere wilde dieren bewonderen. Ook kunt u de Nuraghe van Barumini bewonderen, dit zijn torens die in de bronstijd in Sardinië werden gebouwd. Ze behoren nu tot het belangrijkste archeologisch erfgoed van het eiland. Bezoeken aan het Romeinse amfitheater in Nora en de druipsteengrot Is Zuddas  zijn ook zeker de moeite waard.

Tijdens een bezoek aan de hoofdstad kunt u uitgebreid shoppen in de vele boetiekjes en de outletshops van bekende merken als Gucci, Trussardi en Prada.



In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand,ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand aan uw voeten, een prachtig zwembad en diverse restaurants. Door het geluid van het kristalheldere water van de middellandse zee, wat bijna tegen uw terras aan kabbelt, valt u ongetwijfeld elke avond in een verkwikkende slaap.


  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Luxe locatie - Tritt Top locatie Logies ontbijt Kindvriendelijk 2 restaurants Strandbar Privé strand Direct aan zee Kinderclub Sauna - wellness (gratis) Tennisbaan Relax locatie De beschikbaarheid gaat op aanvraag
Beschikbaarheid Prijs
Van 05-05-2024 t/m 12-05-2024 (7 dagen) 8.400,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 13-05-2024 (7 dagen) 8.400,-   Boek
Van 07-05-2024 t/m 14-05-2024 (7 dagen) 8.400,-   Boek
Van 08-05-2024 t/m 15-05-2024 (7 dagen) 8.400,-   Boek
Van 09-05-2024 t/m 16-05-2024 (7 dagen) 8.400,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

Acacia Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

Marina Di Ragusa