Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Akasha Beach Hotel & Spa

Chersonissos, Griekenland

 

akasha-beach-hotel-spaakasha-beach-hotel-spaakasha-beach-hotel-spaakasha-beach-hotel-spaakasha-beach-hotel-spa
Favoriet 
 

v.a. 693

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Akasha Beach Hotel & Spa in Chersonissos

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & Spa

Luxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je op het strand of in het centrum van het bruisende Chersonissos. Na een avond stappen slaap je heerlijk uit in je comfortabele bed. Voor nóg meer luxe kies je een Swim up kamer. Bed uit, deur open en zwembad in... dit is écht vakantie.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-04-2024 voor een 8-daagse vakantie 693,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

9 Muses Santorini Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perivolos? Hotel 9 Muses Santorini Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel 9 Muses Santorini Resort, voor meer informati..

Perivolos

Blue Sea Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbia? Hotel Blue Sea Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blue Sea Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan ..

Kolymbia