Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Melusine 12p

Alpe d Huez, Frankrijk

 

chalet-melusine-12pchalet-melusine-12pchalet-melusine-12pchalet-melusine-12pchalet-melusine-12p
Favoriet 
     

    v.a. 2.517

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet Melusine 12p in Alpe d Huez

    L'Alpe d'Huez ski resort is een bijzonder zonnig ski resort in de Noordelijke Alpen met ruim 300 dagen zonnenschijn per jaar.  Het wordt ook wel het Eiland van de Zon genoemd.   l'Alpe d'Huez ligt met het gezicht op het zuiden aan de voet van de Grandes Rousses op een hoogte van 1860m, met een schitterend uitzicht over de beroemde toppen van de regio Oisans; de Meije, de Mont Blanc, de Aiguilles d'Arves. Sinds 1936 ontvangt l'Alpe d'Huez ski-sporters uit heel Europa, een topbestemming voor alle liefhebbers van de skisport, met hoogteverschillen van 2200m en meer dan 250km aan skipistes.  Dit luxe viersterren chalet voor twaalf personen in  het gebied Alpe d'Huez is een mooi vakantiehuis. Het is een uiterst comfortabel chalet met sauna en Jacuzzi, in een geweldige omgeving, aan de voet van de pistes.

    Het Melusine chalet met slaapplaatsen voor 12 personen is erg comfortabel en compleet ingericht met een ingerichte keuken met keramische kookplaten, magnetron, oven,  koelkast, diepvrires, afwasmachine, wafelijzer, koffiezetapparaat, drie badkamers, toilet, wasmachine, wasdroger, televisie, DVD, Wifi, balkon en terras.
    Luxe chalet Melusine voor 12 personen met een oppervlakte van 240m2.

    6 slaapkamers:
    3 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm, badkamer en toilet
    3 dubbele slaapkamers met een douche en toilet, 1 douche voor de andere slaapkamers  
    1 hal met open haard  
    1 hal met televisie, DVD, Hifi, Internet
    1 eetkamer
    1 compleet ingerichte keuken

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas