Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landhuis Waldeifel XL

Malberg, Duitsland

 

landhuis-waldeifel-xllandhuis-waldeifel-xllandhuis-waldeifel-xllandhuis-waldeifel-xllandhuis-waldeifel-xl
Favoriet 
 

v.a. 2.348

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Landhuis Waldeifel XL in Malberg

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-Eifel

Luxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan 

Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je hier terecht, met een sauna, binnenzwembad en bubbelbad ben je niet afhankelijk van het weer. Het huis ligt in het gezellige dorpje Malberg in het zuiden van de Duitse Eifel, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en met veel mogelijkheden voor een dagje uit.

Het huis is van oorsprong een pension uit 1750 en inmiddels een luxe vakantiehuis voor groepen en families voorzien van alle comfort. In het oude huis zijn de originele elementen zoals zitvensterbanken, luiken en houten deuren met smeedijzer beslag behouden, de aanbouw is modern en combineert prima. De wellnessvoorzieningen, een grote tuin met uitzicht op de bossen, een spelletje spelen bij de houtkachel, iedereen vermaakt zich hier.

In de omgeving is er genoeg te beleven: de historische stadjes Monschau, Bitburg en Kronenburg, maar ook een uitstapje naar kastelen, burchten en abdijen, een wijnproeverij of het wildpark Eifelpark zijn een bezoek meer dan waard.

U huurt landhaus Waldeifel XL voor 22 personen, bent u met 18 personen dan kunt u landhuis Waldeifel () huren met 8 slaapkamers en 8 badkamers.
Met XL heeft u extra woonruimte ernaast voor 4 personen.   

Landhuis ca 720m², 10 slaapkamers voor 22 personen

Het huis ligt aan de rand van het dorpje met het gelijknamige kasteel. Vanuit de zonnige eetkamer kijk je uit op de prachtige natuur.

Begane grond
Entree met toilet.
Woonkamer met comfortabel zitgedeelte met banken, lage zitstoelen en zitkussens, tv met dvd-speler. Uitzicht op het terras en de tuin.

Speelkamer met houtkachel met comfortabele stoelen eromheen, harmonium (traporgel), tafelvoetbal, schaakspel en spelletjes voor kinderen.

Grote keuken met 6 keramische kookpitten, 2 grote koelkasten met vriezers, 2 vaatwassers, oven/magnetron, waterkoker en 2 koffie(filter)zetapparaten en 1 Senseo.
Lange eettafel met stoelen.

3 Slaapkamers en 3 badkamers
Aretha Franklin: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en tv.
Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Elvis Presley: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en babybed.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Louis Armstrong: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden, tv en uitzicht op de tuin.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.

1e verdieping 5 slaapkamers en 5 badkamers
Bob Marley: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.
Badkamer met douche, toilet, wastafel en uitzicht op de tuin.

Mozart: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 eenpersoonsbed. Voorportaal met kledingkast.
Grote badkamer met bad, douche, toilet en een wastafel.

Bach: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 eenpersoonsbed.
Voorportaal met kledingkast.
Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Madonna: grote slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden, kinderbed en uitzicht over de natuur van de Zuid-Eifel.
Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Michael Jackson: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en uitzicht op de tuin.
Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Ruimte met wasmachine en droger.

XL-versie
Woonkamer met zitgedeelte, tv en dvd/cd-speler, eettafel en open keuken met 4 keramische kookpitten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven/magnetron/grill, koffiezetapparaat en Senseo en waterkoker.

1e Verdieping
The Voice: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en babybed.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Wasmachine en droger.

2e Verdieping
Billy Holiday: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden.
Infrarood sauna.

Wellnessruimte

  • Overdekt zwembad (8x4) 
  • Douche en toilet
  • Finse sauna (5 persoons) met uitzicht op Kylltal
  • Bubbelbad (2 persoons)

Buiten

  • Grote tuin achter het huis met terras met 3 lange eettafels. Uitzicht op de heuvels van de Zuid-Eifel en reigernesten.
  • Barbecue (zelf houtskool meenemen) 
  • Zandbak
  • Trampoline
  • XL: extra terras met eettafel en stoelen en barbecue

 Bijzonderheden

  • Op de lits jumeaux (2 eenpersoonsbedden naast elkaar) liggen tweepersoons topdekmatrassen
  • Groepen jongeren zijn niet toegestaan
  • Er mag niet worden gerookt in huis

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid (ca. 5 auto's)
  • Wi-Fi 
  • Gezelschapsspellen
  • Barbecue gratis (zelf houtskool meenemen)   

Omgeving van landhuis Waldeifel

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 318 km
  • Aan het einde van de straat ligt Schloss Malberg, daterend uit de Renaissance. Beperkt geopend in de zomermaanden.
  • De Eifel, gelegen in Rijnland-Palts en Noordrijn-Westfalen, is een en al natuurschoon met eindeloze bossen, beekjes, weidelandschappen en heidevelden. Vanuit Malberg kun je korte en lange wandeltochten maken. Deze zijn grotendeels bewegwijzerd, maar een kaart meenemen is noodzakelijk. Iets verder weg ligt Klein Zwitserland in Luxemburg, voor de ervaren wandelaar die van klimmen en avontuur houdt.
  • Vliegvissen in de Kyll voor zowel de beginnende als geoefende sportvisser. Vergunning verplicht en verkrijgbaar bij de gemeente Kyllburg.
  • Fietsen: Malberg ligt vlakbij de Kylltal-Radweg, een middelzware en mooie tocht (128km). Je kunt vanuit huis starten en met de trein terug naar Kyllberg.
  • Monschau is een kleine historische stad in de smalle vallei van de Rurh, slechts 4km van de Belgische grens. Een stadje met vakwerkhuizen en winkelstraatjes en geliefd bij toeristen.
  • Het middeleeuwse dorp Kronenburg met haar karakteristieke huizen, smalle straatjes en trappen, en oude vestingmuur met 16e eeuws kerkje is een bezienswaardigheid. Het ligt hoog op de bergtoppen. Er ligt ook nog een ruïne van een 13e-eeuwse burcht. Iets verder in het dal ligt het grote stuwmeer 'Kronenburger See'. 
  • Bitburg bestond al in de Romeinse tijd als Beda Vicus. Het lag aan de Trier-Kölnerstrasse. De ommuring van deze laat-Romeinse vestiging is gedeeltelijk bewaard gebleven. Bij de Tourist-Info is een rondwandeling te krijgen, waarmee je de Romeinse geschiedenis van Bitburg kunt bekijken. Bitburg is nu een moderne stad met gezellig winkels. Je kunt ook een bezoek brengen aan de bierbrouwerij.
  • Monreal is een pittoresk plaatsje met prachtige vakwerkhuizen, burchten en romantische sfeer. De burchten Löwenburg en Philippsburg bepalen het gezicht van het stadje, net als de 3 oude stenen bruggen, de schilderachtige straatjes en het Viergebelhaus.
  • Trier is de oudste stad van Duitsland met een Romeinse stadsmuur met poort, Kaiserthermen en het amfitheater. Ook de oude visserswijk is de moeite waar en het geboortehuis van Karl Marx.
  • Golfen op 8km van Malberg bij Golfanlage Lietzenhof.
  • Openluchtmuseum Roscheider Hof
  • Het Eifel-Vulkaanmuseum in Daun laat de vulkanische activiteiten zien via beelden en interactieve computermodellen. In Daun is tevens het Wild- und Erlebnispark met inheemse dieren en een zomerrodelbaan.
  • Wildpark het Eifelpark in Gondorf met voorstellingen van roofvogels, beren, lynxen en steenbokken.En met een pretpark.
  • Burchten: Burg Eltz is een van de moost bewaarde burchten van Duitsland. (april-november). Burg Vianden is een van de grootste middeleeuwse burchten van Luxemburg, het hele jaar door te bezoeken.. Reichsburg Cochem bestaat al sinds 1000 jaar en kent kinderrondleidingen en riddermaaltijden.

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 3.438,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 3.438,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 6.776,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

Aalernhus

Verblijven in een aangename accommodatie in St Peter Ording? Hotel Aalernhus en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

St Peter Ording

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach