Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rindby, Denemarken

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Denemarken

  16 pers.
  Vakantiehuis Nordborg

  Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

  Nordborg

  8 pers.
  Vakantiehuis Allinge

  Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

  Allinge

  6 pers.
  Vakantiehuis Marina Minde

  Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

  Egernsund

  6 pers.
  Vakantiehuis Blåvandslyst

  Maritieme sfeer in badplaats Blåvand Pal in het centrum van de bruisende badplaats Blåvand liggen deze aantrekkelijke vakantiehuizen van hoge standaard. Door een architect ontworpen, liggen ze in groepjes rijtjeshuizen met twee verdiepingen, omgeve..

  Blåvand