Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Marina Minde

Egernsund, Denemarken

 

marina-mindemarina-mindemarina-mindemarina-mindemarina-mindemarina-mindemarina-minde
Favoriet 
 

v.a. 490

  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Marina Minde in Egernsund

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. Langs de kust zijn er uitstekende vissen te vinden. De omliggende huizen hebben een grote gezamelijke speelplaats. Ook te bezoeken is het pretpark Danfoss Universe, het kasteel Gråsten en zijn mooie kasteelpark en ook het interessante kasteel Sønderborg. De charmante plaats Sønderborg beschikt over een gezellige voetgangerszone, waar u kunt wandelen of heerlijk kunt genieten in een cafe of restaurant.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Denemarken

8 pers.
Vakantiehuis Blokhus

Op misschien wel de beste locatie van Blokhus op loopafstand van alles, met een fantastisch uitzicht op het mooie witte zandstrand vanaf het westelijke balkon van het huis. Maak het uzelf gemakkelijk op het grote terras of in de comfortabele meubels ..

Blokhus

16 pers.
Vakantiehuis Nordborg

Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

Nordborg

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

8 pers.
Vakantiehuis Aabenraa

Deze moderne houten vakantiewoning ligt in een heuvelachtig landschap in een nieuw en uitgebreid vakantiegebied. Het huis is modern en de lichte muren, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met de donkere, comfortabele meubels. U kunt ontspann..

Aabenraa