Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Blokhus

Blokhus, Denemarken

 

blokhusblokhusblokhusblokhusblokhusblokhusblokhus
Favoriet 
 

v.a. 399

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Blokhus in Blokhus

Op misschien wel de beste locatie van Blokhus op loopafstand van alles, met een fantastisch uitzicht op het mooie witte zandstrand vanaf het westelijke balkon van het huis. Maak het uzelf gemakkelijk op het grote terras of in de comfortabele meubels van het huis, of ga via een korte weg naar het strand en de goede restaurants van Blokhus, allemaal in een paar minuten. Vissen kan worden gedaan in een put-and-take meer op een paar kilometer afstand, net als de Faarup Sommerland met een uitstekende zwembad.

Top vakantiehuizen in Denemarken

6 pers.
Vakantiehuis Blåvandslyst

Maritieme sfeer in badplaats Blåvand Pal in het centrum van de bruisende badplaats Blåvand liggen deze aantrekkelijke vakantiehuizen van hoge standaard. Door een architect ontworpen, liggen ze in groepjes rijtjeshuizen met twee verdiepingen, omgeve..

Blåvand

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

8 pers.
Vakantiehuis Allinge

Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

Allinge

4 pers.
Vakantiehuis Gedsted

Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

Gedsted