Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Blokhus

Blokhus, Denemarken

 

blokhusblokhusblokhusblokhusblokhusblokhusblokhus
Favoriet 
 

v.a. 399

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Blokhus in Blokhus

Op misschien wel de beste locatie van Blokhus op loopafstand van alles, met een fantastisch uitzicht op het mooie witte zandstrand vanaf het westelijke balkon van het huis. Maak het uzelf gemakkelijk op het grote terras of in de comfortabele meubels van het huis, of ga via een korte weg naar het strand en de goede restaurants van Blokhus, allemaal in een paar minuten. Vissen kan worden gedaan in een put-and-take meer op een paar kilometer afstand, net als de Faarup Sommerland met een uitstekende zwembad.

Top vakantiehuizen in Denemarken

16 pers.
Vakantiehuis Nordborg

Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

Nordborg

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

6 pers.
Vakantiehuis Nordborg

Wat roept meer vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdruk..

Nordborg

8 pers.
Vakantiehuis Aabenraa

Fraai en modern vakantiehuis uit hout. Het ligt in een nieuwe verkaveling van een vakantiehuisgebied in een zeer heuvelachtig, mooi landschap. Het interieur is door en door modern. De lichte wanden, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met do..

Aabenraa