Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

 

Lastminute vakantie naar Sithonian Blue Villa

2081289-6236657
 

  3.480

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 10 juni 2024 3.480,- Boek

Bekijk alle vrije data

Sithonian Blue Villa in Nikiti



Zachtjes tinkelen mijn ijsblokjes in mijn drankje en ik geniet op mijn ligbedje van mijn favoriete playlist. Sithonian Blue Villa overtreft mijn verwachting. Het is hier een oase van rust en de villa wordt omgeven door veel groen en een prachtig gazon met uitzicht op de knalblauwe Sithonische zee. Wat een plaatje en wat een geluk dat ik hier mag verblijven de komende dagen.

De villa, die op het Schiereiland Sithonia van Chalkidiki ligt, heeft een zeer moderne buitenkant en een smaakvolle, traditionele inrichting met veel steen en hout. Er is een moderne keuken, een gezellige zithoek en is er plaats voor wel acht personen. Ideaal als je met een groep vrienden of met familie op vakantie wil. Het prachtig overdekte terras met heerlijke ligbedden en daaraan grenzend een privézwembad is toch wel mijn favoriete plekje.


  • Regular:kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag; verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje);schoonmaak kamer 2 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 4;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag; verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje)

Meer lastminute vakanties

10/10
5 pers.
VZ920 Vakantiehuis in Cadzand-Bad

Vertrek: 17 mei, 7 dagen
Plaats: Cadzand-bad, Nederland

Rixos Radamis Sharm el Sheikh

Vertrek: 17 mei, 8 dagen
Plaats: Sharm el Sheikh, Egypte

8.3/10
Fischerwirt

Vertrek: 17 mei, 4 dagen
Plaats: Zell am See, Oostenrijk

Ipek Palace

Vertrek: 17 mei, 4 dagen
Plaats: Istanbul, Turkije

8.9/10
Hotel KAPOOM

Vertrek: 17 mei, 4 dagen
Plaats: Kaprun, Oostenrijk

9.6/10
Romantikhotel

Vertrek: 17 mei, 4 dagen
Plaats: Zell am See, Oostenrijk

8.7/10
La Stella Suites

Vertrek: 17 mei, 8 dagen
Plaats: Rethymnon, Griekenland

Autentis

Vertrek: 17 mei, 4 dagen
Plaats: Rasun Anterselva, Italië