Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Tusan Beach Resort

Kusadasi, Turkije

 

hotel-tusan-beach-resorthotel-tusan-beach-resorthotel-tusan-beach-resorthotel-tusan-beach-resorthotel-tusan-beach-resort
Favoriet 
 

v.a. 496

  • Beoordeeld met een 6.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Tusan Beach Resort in Kusadasi

Hotel Tusan Beach Resort in Kusadasi is een prachtig 5-sterrenhotel omgeven door schitterende tuinen, waardoor je je in een paradijs waant. Het ligt direct aan een 300 meter lang zandstrand, waardoor het een ideaal vakantieadres is voor echte zonaanbidders. De zee biedt genoeg plezier voor de waterratten waar je verschillende watersporten kunt uitoefenen.

Zowel voor jong als oud is hier genoeg te beleven en hoef je je geen moment te vervelen. Er is van mei tot eind oktober elke dag een gevarieerd animatieschema, inclusief gezellige entertainment avonden. Zo worden er (mini)disco's georganiseerd waar de DJ elke keer weer de meest nieuwe nummers draait!

De kamers zijn allemaal modern ingericht en hebben een fijn balkon waar je je even in terug kunt trekken. Vanuit hier heb je een panoramisch uitzicht over de prachtige heuvels die in het oosten liggen of zijaanzicht op de Egeïsche Zee. Omdat je hier op basis van all inclusive verblijft, kan je de hele dag genieten van alle heerlijke lekkernijen die het hotel aanbiedt.


Top vakantiehuizen in Turkije

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in de levendige badplaats Kumkoy wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark met 10 glij..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Siam Elegance Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Belek? Hotel Siam Elegance Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Siam Elegance Resort, voor meer informatie! Ben jij t..

Belek

Blue Star

Verblijven in een aangename accommodatie in Alanya? Aparthotel Blue Star is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Blue Star, voor meer informatie! Ben jij toe aan..

Alanya