Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Morey

Vilafranca de Bonany, Spanje

 

son-moreyson-moreyson-moreyson-moreyson-morey
Favoriet 
     

    v.a. 1.551

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Morey in Vilafranca de Bonany

    Deze woning ligt hoog op de heuvel Puig de Bonany, in een spectaculaire, landelijke omgeving en is comfortabel voor 6 personen.

    De fantastische buitenruimte beschikt over een 9,5m x 4m zoutwaterzwembad, 6 ligstoelen en een barbecue. Het zwembad is privé en heeft een diepte variërend van 1,1m tot 1,7m. Er is een gemeubileerd terras op de begane grond waar u onvergetelijke momenten kunt delen met uw geliefden of gewoon kunt ontspannen op de bank. Verder heeft u toegang tot een groot, gemeubileerd terras en een ander, ongemeubileerd terras, beide op de eerste verdieping.

    Dit vakantiehuis biedt accommodatie op twee niveaus en heeft 350 m2. Er zijn 3 slaapkamers met airconditioning; 2 op de GF (1 met een tweepersoonsbed en de andere met 2 aparte bedden) en 1 op de 1F met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en toegang tot een eigen, ongemeubileerd terras. Naast de eigen badkamer is er 1 douchebad en 1 wasruimte.

    De lichte zit-eetkamer met A/C is mooi ingericht en heeft een open haard, waar u een romantisch samenzijn kunt hebben. s Avonds kunt u een film kijken op de satelliet-tv, een goed boek lezen of uw vrienden verrassen met een zelfgemaakte maaltijd. De keuken heeft alles wat u nodig heeft voor het bereiden van uw favoriete gerechten, inclusief elektrisch fornuis. Deze woning heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas