Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Ca Nantonia

Sa Coma, Spanje

 

finca-ca-nantoniafinca-ca-nantoniafinca-ca-nantoniafinca-ca-nantoniafinca-ca-nantonia
Favoriet 
     

    v.a. 2.063

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Ca Nantonia in Sa Coma

    Prachtige villa met privézwembad in een woonwijk van Sa Coma verwelkomt 8 gasten

    In dit huis kunnen onze gasten een typische Mallorcaanse zomer doorbrengen. Het prachtige zoutwaterzwembad is ideaal voor ontspannende baden na een lange dag op het strand. De afmetingen zijn 12 x 6 meter en de diepte varieert van 0,7 tot 1,8 meter. Rondom het zwembad ligt een grasveld met enkele tuinstoelen. Er is een prachtige buitendouche naast het zwembad. Het terras is de perfecte plek voor het hele gezin om te lunchen of dineren, genietend van het mooie weer en beschermd door verschillende parasols. Ook kunt u heerlijke barbecues bereiden op de mobiele grill en verder genieten van het mooie weer op het gemeubileerde terras aan de andere kant van het huis. Het terrein is omheind en er zijn buren naast de deur.






    Het ruime huis biedt 300 m² aan uitgeruste en comfortabele ruimtes verdeeld over twee verdiepingen. De woonkamer combineert traditie met moderne faciliteiten, zodat u in een elegante sfeer tv kunt kijken of lezen. Satelliet-tv met Duitse en Engelse zenders is beschikbaar. Het eetgedeelte ernaast biedt ruimte voor 6 personen. De grote en lichte keuken is onafhankelijk en volledig uitgerust. Het heeft onder meer een gasfornuis, elektrische oven, vaatwasser en magnetron, plus een kinderstoel voor een baby en een tafel voor 6 personen. Er is een aparte wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Een moderne tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot het terras en een doucheruimte bevinden zich op de begane grond.

    Op de eerste verdieping vindt u de drie overige slaapkamers. De eerste heeft een tweepersoonsbed, kleedkamer en badkamer en suite met whirlpool. De tweede heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De laatste heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast. Alle slaapkamers hebben ook uitzicht op het zwembad. Als u met een baby reist, kunnen wij een wiegje voor u klaarmaken. Een derde badkamer met douche completeert deze verdieping. De uitrusting wordt gecompleteerd met centrale verwarming voor het hele huis en zonnepanelen voor de warmwatertank. Er zijn 4 ventilatoren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor