Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cas Conco

S Horta, Spanje

 

cas-concocas-concocas-concocas-concocas-conco
Favoriet 
     

    v.a. 3.168

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cas Conco in S Horta

    Welkom in dit mooie rustieke huis voor 11 gasten in s'Horta.
    De accommodatie beschikt over verzorgde buitenruimtes zoals een ruime tuin, een zwembad van 14x6 (0,8-1,9 diep), een groot terras, twee volledig gemeubileerde veranda's, een barbecue voor de liefhebbers en een prachtig uitzicht op het platteland.
    Het huis van 499m2 is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over 5 slaapkamers met airconditioning. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en eigen badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers (twee met twee eenpersoonsbedden en twee met een tweepersoonsbed) op de 1e verdieping. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer met douche en een bad op de 1e verdieping en een toilet op de begane grond.
    De gezellige woonkamer is de perfecte plek om te rusten na een warme dag terwijl u naar satelliet-tv kijkt of uw favoriete boek leest. Voor koudere maanden is er een open haard. De keuken heeft een eethoek en is uitgerust met alle benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden. Buiten is er een andere keuken dichtbij de barbecue, die is uitgerust met een oven, een wastafel en een koelkast. In de wasruimte vindt u een wasmachine, strijkijzer met strijkplank.
    De accommodatie ligt in een rustige omgeving voor een ontspannen vakantie. Op 1 km afstand ligt het dorp Horta waar u basisproducten kunt vinden voor uw verblijf. Binnen 15 minuten bent u met de auto bij zandstranden zoals Parque Natural de Mondragó of binnen 20 minuten bent u bij Es Trenc en Colonia de Sant Jordi.
    De prachtige baai Cala D'Or die bekend staat om zijn heldere water ligt op slechts 6 km afstand. Hier vindt u allerlei recreatieve activiteiten voor volwassenen en voor kinderen en een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants. De hoofdstad Palma ligt op 60 km en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Cultuur en geschiedenis liefhebbers zullen het waarderen. Daarnaast is de locatie van het huis ideaal voor golfers: 4,5 km verderop ligt de golfbaan Vall d'Or.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 30 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan bij deze accommodatie
    Er is parkeerplaats voor 2 auto's
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    De wisseldag is zaterdag
    Een babybed is op aanvraag gratis beschikbaar, voor het tweede babybed dient u een toeslag te betalen.
    Afstanden:
    Strand: 4.3 km - Cala Sa Nau
    Luchthaven: 53,3 km - Palma
    Golfbaan: 3.4 km - Vall d'Or
    Dorpscentrum: 0,1 km - s 'Horta
    Treinstation: 25 km - Manacor
    Busstation: 0.230 km - S'Horta
    Veerboot: 61 km - Palma
    Ziekenhuis: 27 - Manacor
    Toeristenvergunning: 1525/ET



    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm