Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Guillo

Pollença, Spanje

 

can-guillocan-guillocan-guillocan-guillocan-guillo
Favoriet 
     

    v.a. 1.496

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Guillo in Pollenca

    Omgeven door de bergen ontdekken maximaal 8 gasten de schoonheid en het comfort van dit huis met privézwembad dat je vakantie zal veranderen in een onvergetelijke ervaring in Pollensa.
    Deze prachtige rustieke finca biedt een droomachtige buitenruimte. Het ligt op een kleine heuvel en beschikt over ongeveer 35000 m2 met veel bomen en pure natuur. Er is zelfs een kleine tuin met fruitbomen, zodat je in het juiste seizoen fruit kunt plukken. Ondertussen zul je verrukt zijn over de heerlijke barbecue in de buitenlucht of genieten van een glas wijn onder de rieten pergola bij het privézwembad, omringd door natuursteen. Het is 8 x 4 meter en de waterdiepte varieert van 1,20 tot 1,90 meter. Dit is een chloorzwembad met rondom verschillende ligstoelen om je te koesteren in de zon, een duik te nemen en het prachtige uitzicht te bewonderen. Het terrein is omheind en biedt volledige privacy.



    Dit prachtige huis bestaat uit 2 verdiepingen en biedt twee woonkamers met een open haard, comfortabele banken en fauteuils waar je kunt ontspannen en kijken naar de satelliettelevisiekanalen en favoriete dvd-films of gewoon een dutje kunt doen. Een van de kamers is vooral mooi omdat het muren heeft met stenen van Mallorca en houten balken aan het plafond die de ruimte een warme en gezellige uitstraling geven. Aan de andere kant leidt de andere kamer naar het eetgedeelte. De keuken is onafhankelijk en volledig uitgerust met een keramische kookplaat, oven en keukengerei om heerlijke gerechten te bereiden. Een wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn natuurlijk ook aanwezig. Twee badkamers met elk een douche maken de verdieping compleet. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers met elk een kledingkast. Drie van hen hebben een tweepersoonsbed, terwijl de laatste twee aparte bedden heeft. Een van de slaapkamers met een tweepersoonsbed heeft ook een eigen badkamer met een douche. Een andere badkamer met bad maakt de verdieping compleet. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel voor je klaarmaken als je met je baby reist. Het huis is ook uitgerust met centrale verwarming op olie.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor