Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pdm Ca'n Nofre

Playa de Muro, Spanje

 

pdm-can-nofrepdm-can-nofrepdm-can-nofrepdm-can-nofrepdm-can-nofre
Favoriet 
     

    v.a. 970

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pdm Ca'n Nofre in Playa de Muro

    Prachtig huis met terras en ruimte voor 6 personen. Het ligt op 230 meter van het strand in Playa de Muro, Puerto de Alcúdia.

    Het privéterras van dit geweldige vakantiehuis is de perfecte plek om buiten te eten als u terugkomt van het strand dat u te voet kunt bereiken voor een korte wandeling. Bovendien vindt u rondom het huis een mooi hoekje met een kunstgrasveld dat uitnodigt om te ontspannen op de 2 ligstoelen, of u nu leest of geniet van een kopje koffie of een glas wijn na een heerlijk banket.

    Het huis beschikt over een luchtige woon-eetkamer met de perfecte mix van stijl en kleuren die onze gasten een gevoel van rust en charme zullen geven. Deze kamer, uitgerust met airconditioning, is perfect voor uw maaltijden binnenshuis, kletsen met uw dierbaren of kijken naar satelliet-tv. De keuken, met een verzorgde traditionele stijl, biedt een keramische kookplaat en alles wat je nodig hebt om te koken. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers in het huis. Eén heeft een tweepersoonsbed en airconditioning en de andere twee hebben twee eenpersoonsbedden en een ventilator. Twee van de slaapkamers zijn tevens voorzien van een vaste kast. Er is een babybedje en een kinderstoel aanwezig. Tenslotte maken twee badkamers, één met bad en één met douche, het geheel compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor