Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Tanca (Mancorina)

Mancor de la Vall, Spanje

 

sa-tanca-mancorinasa-tanca-mancorinasa-tanca-mancorinasa-tanca-mancorinasa-tanca-mancorina
Favoriet 
     

    v.a. 1.209

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Tanca (Mancorina) in Mancor De La Vall

    Prachtig dorpshuis met een onovertroffen exterieur in Mancor de la Vall, geschikt voor maximaal 6 personen.
    Dit huis met twee verdiepingen ligt vlakbij de berg, vlakbij de dorpen Inca en Caimari en wordt gekenmerkt door het prachtige zoutwaterzwembad omringd door gazon en 6 ligbedden, waar zonnebaden een genot zal worden. Het zwembad heeft een afmeting van 8x5m en een diepte van 1,10 tot 1,90m. In deze grote buitenruimte vind je een pingpongtafel, ideaal voor het vermaak van de gasten, en een grote veranda waar je zeker een heerlijke barbecue zult bereiden en ervan zult genieten met familie.

    Het is een huis met een bijzondere charme, met een woonkamer uitgerust met airconditioning waar je satelliet-tv kunt kijken terwijl je het ongeëvenaarde uitzicht op de bergen bewondert door de glazen ramen. De mooie aparte eetkamer uitgerust met AC is heerlijk om je avonden te verlengen en de keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei zodat je je favoriete gerechten kunt koken en je thuis kunt voelen. Als het tijd is om te slapen, vind je vier slaapkamers. De eerste twee met respectievelijk twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Een derde met twee eenpersoonsbedden uitgerust met AC en de laatste met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Een badkamer met ligbad maakt het verblijf compleet. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen. Tot je beschikking staat een wasruimte met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Labranda Playa Bonita - halfpension

    Hotel Labranda Playa Bonita is volledig gerenoveerd en is sinds november 2014 helemaal in nieuwe stijl geopend. Het complex bestaat uit vier ronde gebouwen met ruime kamers. Door de fantastische ligging van Hotel Labranda Playa Bonita zit je echt ove..

    Playa del Inglés