Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'aresta Den Rumbet

Llucmajor, Spanje

 

saresta-den-rumbetsaresta-den-rumbetsaresta-den-rumbetsaresta-den-rumbetsaresta-den-rumbet
Favoriet 
     

    v.a. 1.195

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'aresta Den Rumbet in LLucmajor

    Geniet van een vakantie op het platteland in dit Mallorcaanse huisje in Llucmajor. Het biedt comfortabel plaats aan 6 personen.
    Rustig rustend in een natuurlijke omgeving, profiteren de gasten van een 2,3m x 4,1m privé chloorzwembad met een diepte variërend van 1,3m tot 1,4m. Geniet van een luie middag in de zon op een van de ligstoelen of lunch op de veranda ingericht voor 6 personen, met uitzicht op het zwembad en het landschap. U heeft toegang tot de tuin met fruitbomen zoals pruimen- en sinaasappelbomen. Het is een zeer idyllische plek omringd door weilanden met schapen. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren, dus u geniet van uw privacy.

    De kamers zijn verdeeld over een verdieping en 190m2. Bij binnenkomst is er een ruime en lichte woon-eetkamer met satelliet-tv, fornuis en een eettafel voor 8 personen. De ruime keuken met gaskookplaat, open haard en kookgerei heeft nog een eettafel voor 6 personen. Er zijn drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed, ventilator en kledingkast - bovendien heeft één een badkamer met ligbad en-suite. De derde slaapkamer is voorzien van twee aparte bedden, een kledingkast en een en-suite badkamer met douche. Een andere badkamer met douche is beschikbaar voor het hele huis. Als u met uw baby komt, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten. Het huis biedt een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Dit leuke huis is gelegen aan de voet van de heuvel Puig e Randa. In Llucmajor, op 4,5 km van het huis, vindt u supermarkten, restaurants en al het andere dat u tijdens uw verblijf nodig heeft. Het prachtige strand Es Trenc met kristalhelder water en fijn wit zand ligt op 24 km van het huis.

    Opmerking: we kunnen geen gasten onder de 30 jaar accepteren, tenzij u een gezin bent. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Er is een buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

    Afstanden:
    Strand: 23,6 km - Platja de Sa Ràpita, Es Trenc
    Luchthaven: 19,7 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 11,4 km - Golf Son Antem, Llucmajor
    Stad: 4,5 km - Llucmajor
    Treinstation: 32,9 km - Parc de les Estacions, Palma
    Bushalte: 4,7 km - Av. Carles V
    Veerboot: 31,1 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 28,4 km - Ziekenhuis Son Llàtzer, Palma

    Toeristenvergunning: ETV/3886

    U dient het borgbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor