Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Na Poram

Llucmajor, Spanje

 

na-poramna-poramna-poramna-poramna-poram
Favoriet 
     

    v.a. 2.093

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Na Poram in LLucmajor

    Deze geweldige villa met privézwembad in Llucmajor ligt dicht bij zowel droomstranden als de golfbaan en verwelkomt 8 gasten.
    Het huis beschikt over een privézwembad van 10 m x 5 m met een diepte variërend van 1,1 m tot 2,1 m, waar je jezelf op elk moment kunt verfrissen. Het is omgeven door een terras met 8 ligstoelen en een buitendouche; een fijne plek om te zonnebaden. Op de ruime veranda van 100 m2 kun je ontspannen of 's avonds een lekkere barbecue maken. Tegelijkertijd is deze cottage de thuisbasis van twee paarden. Je kunt ze bezoeken, maar niet berijden, en ze staan in een omheind gebied. De huiseigenaar woont vlakbij en komt dagelijks langs om de dieren te voeren, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.








    Het interieur is comfortabel en een ruime zit-eetkamer nodigt je uit om satelliet-tv of een dvd te kijken. Een kopje thee bij de open haard is, vooral in de winter, een romantische ervaring. De kleurrijke keuken met gaskookplaat heeft alles wat je nodig hebt om een feestmaal te bereiden. De wasruimte wordt gedeeld met de eigenaar en daar vind je een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Dit huis heeft twee tweepersoonsslaapkamers en twee slaapkamers met elk twee aparte bedden. Eén tweepersoonsslaapkamer heeft een badkamer en-suite met douche en bad. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ventilator. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar. Naast de badkamer en-suite is er een badkamer met douche. Dit mooie huis heeft centrale verwarming. De eigenaar heeft veel aandacht besteed aan het milieu en heeft zonnecellen geïnstalleerd. Daarom wordt een matig stroomverbruik gevraagd.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor