Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Jaume Ii

Llucmajor, Spanje

 

jaume-iijaume-iijaume-iijaume-iijaume-ii
Favoriet 
     

    v.a. 1.863

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Jaume Ii in LLucmajor

    Welkom in dit indrukwekkende en traditionele herenhuis in Llucmajor, met privézwembad en ruimte voor 6+2 gasten.

    De buitenruimte van dit prachtige herenhuis zal u een onvergetelijke vakantie bezorgen. Het beschikt over een prachtig zoutwaterzwembad van 5,5 x 4 meter en met een waterdiepte van 0,9 tot 1,2 meter. Het zwembad is omgeven door een met stenen geplaveid gedeelte waar u kunt zonnebaden op de 5 ligstoelen of kunt genieten van een boek en een drankje in de zithoek buiten. Vervolgens vindt u de veranda in Mallorcaanse stijl, waar u heerlijke groenten en vlees kunt barbecueën, waarvan u buiten op het terras kunt genieten. Buiten vindt u ook een buitentoilet.








    Wanneer u vanaf de straat binnenkomt, wordt u verwelkomd door een indrukwekkende hal die tevens dienst doet als eetgedeelte. Vanaf hier vindt u de toegang tot de verschillende kamers, zoals de prachtige woonkamer -met AC-, waar u naar de Smart-TV kunt kijken. Hier bevindt zich de deur naar het zwembad en het terras, evenals de toegang tot de grote eetkamer. Vervolgens heb je de keuken die is uitgerust met een keramische kookplaat, toegang van buitenaf en de wasfaciliteiten (wasmachine, strijkijzer en strijkplank). Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, één met een kledingkast en de andere met een eigen badkamer met douche en een inloopkast. Deze badkamer is ook buiten de slaapkamer bereikbaar en bedient tevens de rest van de verdieping. Als u naar boven gaat, vindt u een tweede badkamer met douche en bad, en de laatste slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Voor de extra gasten is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Beide met airco. En er is nog een badkamer met douche. Alle slaapkamers hebben een plafondventilator. Een babybedje en een kinderstoel maken de uitrusting van het huis compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas