Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Campillos

Llucmajor, Spanje

 

casa-campilloscasa-campilloscasa-campilloscasa-campilloscasa-campillos
Favoriet 
     

    v.a. 3.106

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Campillos in LLucmajor

    Stijlvolle Finca met privézwembad en tuin in Llucmajor, op 15 minuten rijden van Palma de Mallorca, ideaal voor 10 personen.

    Het grote chloorzwembad heeft een afmeting van 10 x 5 meter en een diepte van 0,9 tot 1,9 meter en is volledig privé voor onze gasten. Zonnebaden op tien ligstoelen, jezelf verfrissen dankzij de buitendouche, uitgebreid barbecueën op een van de terrassen of genieten van de rust en de natuurlijke omgeving is tijdens uw vakantie dagelijkse kost. De goed onderhouden tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Er zijn geen directe buren waardoor u van totale privacy geniet. De woning is gelegen op een perceel van ruim 11.000m2 dat omheind is.






    Binnen ziet het huis er prachtig uit, met authentieke elementen, maar zonder de gemakken van het moderne leven op te geven. De woonkamer met satelliet-tv en een grote eethoek is de favoriete plek van onze gasten om samen te dineren. Daarnaast is er een tweede kleinere lounge met airconditioning en houtkachel voor meer intieme momenten. U zult genieten van het bereiden van uw favoriete gerechten in de volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, keukengerei en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich de wasruimte, voorzien van een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed, en-suite badkamer met ligbad, airconditioning, kast en toegang tot het terras. Eén toilet geeft toegang tot de begane grond.

    Via een paar trappen komt u op de eerste verdieping waar nog vier slaapkamers te vinden zijn; waarvan drie met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast heeft men een en-suite badkamer met bidet en ligbad. De slaapkamers zijn goed uitgerust en bieden airconditioning, een kledingkast en uitgang naar een terras. Op verzoek kunnen wij maximaal twee babybedjes en een kinderstoel klaarmaken. Op de eerste verdieping is er naast de en-suite badkamer nog een badkamer met ligbad en bidet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna