Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Llubi

Llubí, Spanje

 

casa-llubicasa-llubicasa-llubicasa-llubicasa-llubi
Favoriet 
     

    v.a. 1.405

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Llubi in Llubí

    Dit moderne en gezellige herenhuis met privézwembad in Llubí is geschikt voor maximaal 6 personen.
    In de verschillende buitenruimtes van deze woning kunt u genieten van een aangename vakantie. Het prachtige chloorzwembad van 5x3 m met een diepte van 0,9 tot 1,10 m is ideaal voor verkoeling op de warmste dagen. U kunt leuke tijden doorbrengen op de veranda, met uw familie en vrienden, genieten van heerlijke maaltijden bereid op de barbecue of profiteren van het mediterrane weer tijdens de zomeravonden. De woning is gelegen in het dorp en heeft buren in de buurt.






    Het interieur van de woning is zeer ruim en is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, eetkamer en keuken voorzien van een gaskookplaat. Deze ruimte met airconditioning is van alle gemakken voorzien, zodat u kunt ontspannen, eten en koken alsof u thuis bent. Deze verdieping wordt gecompleteerd door een badkamer met douche en een kamer met speelgoed voor de kleintjes. De aparte wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Boven vindt u de drie slaapkamers; twee met elk een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Eén van de slaapkamers met tweepersoonsbed heeft een en-suite badkamer met douche, een kleedkamer en uitgang naar het terras met uitzicht op het dorp. Op deze verdieping bevindt zich nog een badkamer met ligbad. Tenslotte, als u met uw baby reist, zorgen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor