Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Mora

Campos, Spanje

 

can-moracan-moracan-moracan-moracan-mora
Favoriet 
     

    v.a. 1.166

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Mora in Campos

    Welkom in dit traditionele Mallorcaanse dorpshuis in Campos, met een privézwembad en accommodatie voor 6 personen.

    De buitenkant van dit mooie en rustieke dorpshuis is ideaal voor een aangename vakantie. Ze bieden een prachtig privé chloorzwembad van 4,5 x 3 m en 1,4 m diep, 4 ligstoelen om van de zon te genieten, een buitendouche, een veranda met barbecue en een gezellige veranda om te genieten van heerlijke recepten op de grill.

    Het is een huis met twee verdiepingen. Bij binnenkomst leidt een grote hal u naar de eetkamer, met een traditionele eettafel voor 6 dinergasten en directe toegang tot het zwembad. Direct daarna is er de keuken, uitgerust met een gaskookplaat, oven en een eettafel, voor het geval u daar liever eet. Deze verdieping wordt compleet gemaakt met een badkamer met ligbad en een slaapzaal met een tweepersoonsbed. Als u naar boven gaat, heeft u de woonkamer met satelliet-tv, cd- en dvd-speler en airconditioning. Evenzo is er nog een badkamer met zowel een aparte douche als een bad en nog eens twee slaapkamers met airconditioning en kledingkast, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is beschikbaarheid voor een kinderbedje en een kinderstoel, evenals twee radiatoren. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich in een van de badkamers.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas