Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Jaume Fuster

Búger, Spanje

 

can-jaume-fustercan-jaume-fustercan-jaume-fustercan-jaume-fustercan-jaume-fuster
Favoriet 
     

    v.a. 1.488

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Jaume Fuster in Buger

    Prachtig dorpshuis voor 6 personen in Buger. Het heeft een prachtig uitzicht op de bergen en een privézwembad.
    Met een speciale charme biedt dit huis alles wat je nodig hebt om van je vakantie te genieten, want het zal je aan niets ontbreken. Ondanks de ligging in het centrum van de stad, is het terras van het huis perfect om droomachtige momenten door te brengen met uitzicht op de bergen en het panorama over de stad. De gas-BBQ is ook een topvoorziening. Het zoutwaterzwembad is 6 x 4 meter groot en de waterdiepte varieert van 1,30 tot 1,45 meter. De 6 ligstoelen rondom zijn perfect om je te koesteren in de zon en maken de buitenruimte compleet.

    Het huis bestaat uit 2 verdiepingen. Vanaf de straat kom je op de begane grond waar je een hal vindt die leidt naar de woonkamer. Deze is uitgerust met een bank, twee fauteuils, airconditioning, satelliet-tv en een pelletkachel. Vervolgens vind je de eetkeuken met een keramische kookplaat met AC en een tafel met stoelen. Het biedt alles wat je nodig hebt om je beste gerechten te koken. Er is een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Op dezelfde verdieping heb je 3 slaapkamers met AC, een kast, TV en een en-suite badkamer met een douche. Twee ervan hebben twee aparte bedden en de laatste heeft een tweepersoonsbed. Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar. Er is een toilet voor de hele accommodatie. Beneden aan de trap, op het lagere niveau, vind je een ruimte om te biljarten en de fitnessruimte met gevarieerde apparatuur om te trainen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm