Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cas Garriguer

Andratx, Spanje

 

cas-garriguercas-garriguercas-garriguercas-garriguercas-garriguer
Favoriet 
     

    v.a. 2.797

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cas Garriguer in Andratx

    Tussen de bergen, in een paradijselijk landschap tussen de zee en het groen, ligt dit prachtige huis voor 6 personen met overloopzwembad op je te wachten aan de rand van Andratx.
    Het eenvoudige groen buiten zal ervoor zorgen dat onze gasten er graag hun tijd doorbrengen, dromend en weg van de rest van de wereld. Een duik in het zwembad, terwijl je het geweldige uitzicht bewondert, is een absoluut voorrecht. Dit is een chloorzwembad van 12 x 6 meter met een diepte van 1,40 tot 1,60 meter. Je zult genieten van het ontbijt op het terras of van de eindeloze gezellige avonden onder de veranda. En stel je de prachtige zonsondergang voor terwijl je achterover leunt in een van de 6 ligstoelen, terwijl je kijkt naar de stad die begint op te lichten. Als je zin hebt, kun je jezelf ook vermaken zonder uit te gaan, door familiemomenten door te brengen in de woonkamer van het bijgebouw, waar je ook een pooltafel en een badkamer met douche vindt. Naast het huis is er een directe buur.








    Het huis, een complete samensmelting van moderne en traditionele stijlen, biedt een gevoel van complete rust. Hier vind je de grote woonkamer -uitgerust met een houtkachel en satelliet-tv-, de eethoek en de keuken, die is uitgerust met een gasfornuis en een houtkachel. Er zijn ook drie slaapkamers -met elk een kast en een ventilator-, en twee badkamers met douche. Twee van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed, hoewel een van hen ook een eigen badkamer heeft. De laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Als je met je baby reist, zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Het huis is ook perfect voor de koudste maanden omdat het centrale verwarming op olie heeft. Op het terras vind je ook een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas